Search:
Start bouw woning Hoogeveen - Hoogsteder architecten
10512
post-template-default,single,single-post,postid-10512,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
daarle nieuwbouw Niewbouw woning_Daarle_zelfsbouwen_hoogsteder_architecten_raalte

Start bouw woning Hoogeveen

In de nieuwbouwwijk Erflanden in Hoogeveen zal binnenkort gestart worden met de bouw van deze chique nieuwbouwwoning. Deze woning kenmerkt zich door zijn donkere steen. Door de afwisseling van grote en kleinere kozijnen ontstaat er een strak, maar gedifferentieerd beeld. Waarbij in elke ruimte voldoende daglicht binnen kan komen. In de aanbouw zit een ruime berging en tv-kamer met aansluitend veranda. De verdieping is efficiënt ingedeeld met twee royale slaapkamers en een hoofdslaapkamer met inloopkast en eigen badkamer. In de voorgevel springen het overhoekse zinken bloemkozijn en de grote naar voren stekende pui uit.

Share Post