Search:
Nieuwbouw woning te Enschede - Hoogsteder architecten
10463
post-template-default,single,single-post,postid-10463,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nieuwbouw woning te Enschede

Deze statige notariswoning is ontworpen voor de wijk ‘t Vaneker te Enschede. De woning krijgt gestucte gevels met vlakke donkere pannen waardoor het totaal een modern karakter krijgt. De erker aan de voorzijde met balkon en de iets terug liggende entree zorgen voor de geleding in de gevel. Aan de tuinzijde krijgt de woning een uitbouw met grote veranda waaraan de tuinkamer ligt. Deze tuinkamer kan in de toekomst worden omgebouwd tot slaapkamer met badkamer, waardoor de woning ook toekomstbestendig is.

Share Post