Search:
Nieuwbouw woning te Hardenberg - Hoogsteder architecten
10519
post-template-default,single,single-post,postid-10519,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nieuwbouw woning te Hardenberg

Deze woning is ontworpen op een nieuwbouwlocatie te Hardenberg. Hoogsteder architecten heeft bij het ontwerpen rekening gehouden met de wensen en eisen van de familie. Op de begane grond zorgen de grote ramen voor veel licht in de woonkamer en woonkeuken. Vanuit de woonkeuken is de veranda met buitenhaard te betreden. Vanuit de woning zijn er veel zichtlijnen naar de tuin.
Het materiaalgebruik voor de woning is een vlakke donkere pan, een wit gestucte gevel en een donkere plint met langwerpige bakstenen.

Share Post