Search:
Nieuwbouw woning te Raalte - Hoogsteder architecten
10515
post-template-default,single,single-post,postid-10515,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nieuwbouw woning te Raalte

Onlangs is deze woning in Raalte opgeleverd. Nabij het centrum van Raalte heeft Hoogsteder architecten deze jaren 30 stijl woning ontworpen. De woning kenmerkt zich door zijn oog voor detail, wat vooral zichtbaar is in de detaillering van het metselwerk rondom de voordeur en onder de kozijnen. In het volume van de woning is ook een mantelzorgwoning, of zogeheten aanleunwoning, mee ontworpen. De woning heeft een klassieke uitstraling. Het toepassen van zwarte houten planken, de witte kozijnen met kruisroedes en houten penanten tussen de kozijnen versterken de uitstraling. De woning heeft een klassieke zwarte dakpan en een mooie vol rode baksteen.

De woning aan de rand van het centrum van Raalte. Op de locatie is de bouwmogelijkheid maximaal benut. Ondanks dat is er op de locatie voldoende privacy voor de bewoners gerealiseerd. Rondom de woning zijn verscheidene terrassen gerealiseerd, zodat op elk moment van de dag buiten in de zon gezeten kan worden.

De woning bestaat feitelijk uit twee woningen. De hoofdwoning zit gedeeltelijk op de begane grond en heeft de slaapkamer op de verdieping. De aanleunwoning zit aan de rechterzijde op de begane grond en het op de begane grond ook een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Intern is er via de centrale hal een koppeling tussen de woningen gerealiseerd.

Share Post