Search:
Nieuw bouwen in Hellendoorn - Hoogsteder architecten
10581
post-template-default,single,single-post,postid-10581,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Nul op de Meter Woning moderne woning landelijke gebied rietgedekte kap hout ontworpen door architectenbureau hoogsteder architecten te Raalte

Nieuw bouwen in Hellendoorn

Aan de rand van Hellendoorn, aan de rand van de Hellendoornse Es ligt een mooi bouwkavel.

Voor deze locatie heeft Hoogsteder architecten een ontwerp gemaakt. Deze ontwerpen laten de mogelijkheden op de kavels zien. De woning zijn schuurwoning die elke een eigen karakter hebben. De plattegronden van de woning zijn nog vrij in te delen. Een en ander naar de specifieke wensen van de toekomstige bewoners. Qua materialisatie is de keuze gemaakt tussen een woning met houten gevels en daken en een woning met een rietendak die doorloopt over de gevel. De leefruimtes zitten aan de zuid en westzijde en hebben middels grote glazen puien volop zicht op de Hellendoornse Es.

Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 1.000 m². In essentie mag de woning 750m³ groot worden, maar door inventief met de gebouwen om te gaan is het mogelijk dit middels een souterrain en/of bijgebouwen verder te vergroten.

Nul op de meter woning te Hellendoorn nieuwbouw Hoogsteder architect Raalte

Duurzame woning te Hellendoorn

Ook is er de mogelijkheid de woning extra duurzaam te maken. Door het toepassen van zonnepanelen op het dak, het gebruik van natuurlijke materialen, de juiste positie van de gevelopeningen, oriëntatie van de woning of bijvoorbeeld het toepassen van installaties is de woning ook nul-op-de-meter of energie neutraal te maken.

Het kavel staat bij van Egmond makelaardij te Hellendoorn in de verkoop. En biedt de mogelijkheid voor het in eigen beheer bouwen van een unieke woning.

Via deze link is meer informatie over de kavel te vinden.

 

Share Post