Search:
Nieuwbouwen in Daarle West - Hoogsteder architecten
10596
post-template-default,single,single-post,postid-10596,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
daarle nieuwbouw Niewbouw woning_Daarle_zelfsbouwen_hoogsteder_architecten_raalte

Nieuwbouwen in Daarle West

Het bouwplan Daarle West ligt in de gemeente Hellendoorn. Op de grens tussen Salland en Twente.

In dit landelijk gelegen dorp ligt het plangebied ‘t Oetbrink. Hier is het mogelijk om nieuw te bouwen naar eigen smaak. Het plan behelst vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen en geschakelde woningen. Waarbij de geschakelde woningen ook in een Collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld mogen worden.

Hoogsteder architecten uit Raalte heeft als architect de expertise om de woonwensen van u als toekomstige bewoner om te zetten in een realiseerbaar ontwerp. Passend binnen de gestelde randvoorwaarden van de locatie. Bekijk onze werkwijze voor meer informatie. Of laat u inspireren door ons portfolio met gerealiseerde ontwerpen.

 

werkwijze Hoogsteder architecten

 

Portfolio Hoogsteder architecten

 

Share Post