Search:
Hoogsteder architecten denkt in mogelijkheden. - Hoogsteder architecten
11029
post-template-default,single,single-post,postid-11029,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Ontwerp hoogsteder architecten In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning.

Hoogsteder architecten denkt in mogelijkheden.

Hoogsteder architecten denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden.

 

Het architectenbureau Hoogsteder architecten uit Raalte is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwbouw en verbouw plannen. Op het gebied van (moderne) schuurwoningen, landelijke woningen en moderne villa’s. 

 

Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

 

Ron Hoogsteder heeft als eigenaar van Hoogsteder architecten al jaren ervaring in het ontwerpen en uitwerken van nieuwbouw- en verbouwplannen. Op de website staan gerealiseerde ontwerpen en inspirerende schetsen. Dit laat direct de diversiteit aan projecten zien.

 

 

De wensen van onze opdrachtgever staat centraal

We ontwerpen niet in een stijl, maar kijken naar de wensen en mogelijkheden van de klant en de locatie. Dit samen moet een synergie vormen. Door de opdrachtgevers te bevragen krijgen we een beeld van de woning waarin zij willen wonen. Ron Hoogsteder vindt het elke keer weer een uitdaging om de wensen en eisen te vertalen naar een realiseerbaar ontwerp. Door slim met de regelgeving om te gaan is er op een locatie vaak meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. Door niet te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden, maken wij dromen werkelijkheid.

 

 

Duurzame woningen

De uitstraling van de woningen gaan van klassiek naar modern. En van traditionele bouw naar energiezuinig , energieneutraal of zelf circulair bouwen. Door rekening te houden met de positie van de woning op de locatie en oriëntatie op de zon heeft elke woning in basis al een goede energetisch uitgangspunt. Waarbij circulair bouwen betekend dat je naast in je eigen energiebehoefte voldoen (nul-op-de-meterwoning) je ook kijkt naar de footprint van de woning. Hierin is uiteindelijk ook het materiaalgebruik van de woning duurzaam.

 

jaren 30 stijl villa met mantelzorgwoning. Deze villa is ontworpen met als ontwerpuitgangspunt de jaren 30 stijl.

 

Het grootste compliment voor onze architecten

Wanneer een opdrachtgever uiteindelijk in zijn woning gaat wonen en tegen ons zegt ik voel me hier thuis. Dan is dit voor ons een groot compliment. Doordat we niet een architectuurstijl nastreven, maar door de stijl van de opdrachtgever naar te streven. Zorgen wij ervoor dat een opdrachtgever zich thuis voelt. In zijn eigen thuis. Wilt u graag meer reviews lezen van onze opdrachtgever? Bekijk dan de reviews van Hoogsteder architecten. 

 

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten is uw Huis architect

Share Post