Search:
Scandinavische stijl kernmerken - Hoogsteder architecten
11330
post-template-default,single,single-post,postid-11330,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
wat kost een schuurwoning laten bouwen Scandinavische stijl schuurwoning moderne woning hout dakpan architectenbureau hoogsteder architecten ron hoogsteder

Scandinavische stijl kernmerken

Neem contact met ons op

 

Wat is kenmerkend voor de sfeervolle Scandinavische stijl? Hieronder hebben wij het voor u op een rijtje gezet. Evenals de voordelen van de Scandinavische stijl. Onderaan dit artikel kunt u ideeën op doen over de sfeer en inrichting voor de Scandinavische stijl.

 

Kernmerken Scandinavische stijl

Wat zijn de kernmerken van de Scandinavische stijl en daarmee ook van een Scandinavisch huis? Hout is een van de belangrijkste kernmerken. Het geeft een warme uitstraling, doet dienst als constructiemateriaal en het wordt regelmatig ingezet als afwerkingsmateriaal. Hoe komt dat? De stijl komt natuurlijk uit de Scandinavische landen. Hier liggen uitgestrekte bosgebieden en dat is dan ook een van de redenen waarom hout nog altijd een zeer belangrijk bouwmateriaal is voor woningen in de Scandinavische landen. Een Scandinavisch huis is veelal een houten woning. In de Scandinavische landen wordt het vaak in een fraaie en opvallende kleur geschilderd. In Nederland kiezen we ervoor om de warme kleur van het hout zichtbaar te laten. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen woning.

 

 

Een huis in Scandinavische stijl

Een Scandinavisch huis is vaak opgebouwd uit hout. Dat is een voordeel, want een dergelijk onderkomen kan als prefab pakket worden geleverd. Dat scheelt veel tijd. In grote loodsen wordt alles al in elkaar gezet om vervolgens naar de locatie vervoerd te worden. In een dag tijd ziet u de grote lijnen van uw eigen huis al staan. Nog een voordeel.

Doordat de constructie grotendeels uit hout bestaat, is het niet nodig om een zware fundering neer te leggen. Binnen no time kan uw woning er dus staan!

 

moderne nieuwbouw woning achter tolhuis raalte hout hoogsteder architecten

 

Hout en onderhoud

Misschien vraagt u zich af of er ook nadelen zijn? Eerlijk is eerlijk. Hout heeft ook onderhoud nodig, maar als u kiest voor houtwerk dat door middel van impregneren is verduurzaamd, dan hoeft u over dat onderhoud jarenlang geen zorgen te maken.

 

 

 

Ideeën voor uw huis in Scandinavische stijl

Een Scandinavische huis mag mooi worden ingericht. Dat is eveneens een belangrijk kenmerk van de Scandinavische stijl. Belangrijke kernmerken zijn eenvoud, hout en de warme uitstraling. Naast de Scandinavische stijl, die in interieurs wordt gebruikt, kunt u ook met andere stijlen prima uit de voeten. Wat dacht u van landelijk of rustiek? Dit sluit naadloos aan bij de woning zelf! U mag het ook best wat gewaagder doen door voor modern of industrieel te kiezen. Een minimalistische inslag in een dergelijke woning is prachtig. Zeker met de warme sfeer van het hout. Hierdoor ontstaat een fijne huiselijk sfeer.

 

Wilt u graag meer weten over uw woning, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wellicht ziet u een woning die u aanspreekt. De kans is dan groot dat wij een passend ontwerp voor u kunnen realiseren.

 

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW Reviews

 

 

moderne woning bouwen Moderne schuurwoning, landelijk, Scandinavische stijl, Hoogsteder architecten Raalte. Hoogsteder architecten ondersteund u ook bij het bouwen van uw woning. Woning bouwen.

 

hoeveel kost een schuurwoning ontwerp schuurwoning hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

Share Post