Search:
Huis in Scandinavische stijl - Hoogsteder architecten
11330
post-template-default,single,single-post,postid-11330,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
wat kost een schuurwoning laten bouwen Scandinavische stijl schuurwoning moderne woning hout dakpan architectenbureau hoogsteder architecten ron hoogsteder

Huis in Scandinavische stijl

Wat kenmerkt de Scandinavische stijl. Hieronder hebben wij het voor u op een rijtje gezet. Evenals de voordelen van een Scandinavisch huis. Onderaan dit artikel kunt u ideeën opdoen op het gebied van sfeer en stijl.

Wat is de kernmerken van de Scandinavische stijl en daarmee ook van een Scandinavisch huis? De stijl komt uit de Scandinavische landen. Hier liggen uitgestrekte bosgebieden en dat is dan ook een van de redenen dat hout nog altijd een zeer belangrijk bouwmateriaal voor woningen is. Een Scandinavisch huis is veelal een houten woning. In de Scandinavische landen wordt het ook nogal eens in een fraaie en opvallende kleur geschilderd. In Nederland blijft vaak de warme kleur van het hout zichtbaar. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen woning.

 

 

Een Scandinavisch huis

Een Scandinavisch huis is dus vaak opgebouwt uit hout. Dat is een voordeel, want vaak kan een dergelijk onderkomen al als prefab pakket worden geleverd. Dat scheelt heel wat tijd. In grootte loodsen wordt alles al in elkaar gezet om vervolgens naar de locatie vervoerd te worden. In een dag tijd ziet u de grote lijnen van uw eigen huis al staan. Nog een voordeel.

Doordat de constructie grotendeels uit hout bestaat, hoeft ook de fundering niet zo heel zwaar uitgevoerd te worden. Binnen no time kan uw woning er dus staan!

 

Hout en onderhoud

Misschien vraagt u zich af of er ook nadelen zijn? Hout heeft wat dat betreft natuurlijk wel een keerzijde omdat het kan gaan rotten en omdat het enig onderhoud nodig heeft. Als u kiest voor houtwerk dat door middel van impregneren is verduurzaamd, dan hoeft u over dat onderhoud jarenlang geen zorgen te maken.

 

Ideeën voor uw huis in Scandinavische stijl

Een Scandinavische huis mag mooi worden ingericht. Dat is eveneens een belangrijk kernmerk van de Scandinavische stijl. Eenvoud, hout en een warme uitstraling. Naast de Scandinavische stijl die in interieurs wordt gebruikt, kunt u ook met andere stijlen prima uit de voeten. Wat dacht u van landelijk of rustiek? Dit sluit naadloos aan bij de woning zelf! U mag het ook best wat gewaagder doen door voor modern of industrieel te kiezen. Een minimalistische inslag in een dergelijke woning is prachtig in zo’n woning. Zeker met de warme sfeer van het hout. Hierdoor ontstaat een fijne huiselijk sfeer.

 

Landelijke moderne woning in het buitengebied nul op de meter energiezuinig huis curculair bouwen ontworpen door architectenbureau hoogsteder architecten raalte

 

Wilt u graag meer weten over uw woning, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wellicht ziet u een woning die u aanspreekt. De kans is dan groot dat wij een passend ontwerp voor u kunnen realiseren.

 

moderne woning bouwen Moderne schuurwoning, landelijk, Ron Hoogsteder, Hoogsteder architecten Raalte. Hoogsteder architecten ondersteund u ook bij het bouwen van uw woning. Woning bouwen.

 

 

Hoogsteder architecten uw Huis architect.

 

 

 

Share Post