Search:
Verlagen maandelijkse lasten - Hoogsteder architecten
11459
post-template-default,single,single-post,postid-11459,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
verlagen maandelijkse lasten. circulair bouwen, nieuwbouw woning te Ommen, energiezuinig, ecologisch en duurzaam door Hoogsteder architecten

Verlagen maandelijkse lasten

 

Neem contact met ons op

 

Verlagen maandelijkse lasten, het lijkt een uitdaging, maar niets is minder waar. Met de juiste ontwerpoplossingen kunt u op uw maandelijkse kosten, zoals de energiekosten bezuinigen. Onze ontwerpoplossingen zijn simpel en effectief. Ze zorgen ervoor dat er flink kan worden bezuinigd, elke maand.

 

Wanneer er nieuw wordt gebouwd kijkt men vaak naar het totale kostenplaatje. Natuurlijk is dit belangrijk, maar daarna komen elke maand de maandelijkse lasten. Wij, van Hoogsteder architecten, vinden dit aspect belangrijk. Dit is dan ook de reden waarom wij de maandelijkse lasten ook meenemen in onze ontwerpopgave. Wanneer u gaat nieuw bouwen is het zeker de moeite waard om het verlagen van de maandelijkse kosten mee te nemen in de ontwerpfase.

 

Verlagen van de maandelijkse kosten mee ontwerpen

Wanneer u een  nieuwe woning gaat bouwen kunt u rekening houden met dit aspect. Met simpele ontwerpoplossingen kunnen we de kosten al verlagen. Denk hierbij aan de positionering van de woning ten opzichte van de zon. Het is zelfs mogelijk om een woning te ontwerpen die energieneutraal is of zelf nul-op-de-meter heeft. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw budget en wensen.

Wat wij doen is het volgende. We gaan met elkaar in gesprek en bespreken de ideeën, wensen en budget. Vervolgens gaan wij met deze gegevens aan de slag en maken wij een ontwerp. Tijdens het ontwerpproces dragen wij ontwerpoplossingen aan die energie besparen.

 

 

Luxe villa jaren 30 woning met mooie bakstenen, schoorsteen en lichtinval ontworpen door architectbureau hoogsteder architecten raalte haarle heino marienheem ommen hoogeveen en omgeving salland

 

Ontwerpoplossingen verlagen maandelijkse lasten

Een mooie ontwerpoplossing is door gebruik te maken van passieve zonne-energie. Dit doen we door slim gebruik te maken van veel glas aan de zonzijde van de woning. De leefruimtes worden georiënteerd op het zuiden. Hierdoor kunnen deze ruimtes optimaal gebruik maken van het daglicht en de warmte van de zon. De zon is er en kost niets. Dit een kostenbesparende oplossing voor uw maandelijkse lasten, omdat het energie bespaart voor verwarming en licht.

 

Een andere mooie kans is door gebruik te maken van driedubbel glas. Deze ontwerpoplossing zorgt voor een maximale isolatie met behoud van lichtinval.

 

In de zomermaanden is het prettig om de zon in huis te weren. In onze ontwerpoplossingen houden we hier rekening mee door gebruik te maken van grote dak overstekken. Het dak zorgt ervoor dat de zon niet op de gevel komt te staan. Het dak overstek vormt een natuurlijke schaduw.

 

Deze oplossingen en andere oplossingen zorgen ervoor dat uw maandelijkse lasten worden verlaagt. Ze zijn simpel, maar zeker effectief. Op deze manier houdt u geld over.

 

 

Moderne luxe herenhuis ontworpen door Hoogsteder architecten te Raalte

Nog meer besparen door nul-op- de-meter

Het verlagen maandelijkse lasten is interessant. U kunt zelfs nog een stap verder gaan en kiezen voor een nul-op-de-meter woning. In zo’n woning is uw energierekening nihil. Hierdoor bespaart u nog meer op uw maandelijkse kosten van uw woning. Vind u het interessant om te kijken naar de mogelijkheden voor uw woning. Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of u kunt ons bellen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en ontwerpoplossingen voor uw woning.

 

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post