Search:
Verbouwen van uw woning - Hoogsteder architecten
11567
post-template-default,single,single-post,postid-11567,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Verbouwen Verbouw Deze bestaande woning is verbouwt, zodat de woning weer voldoet aan alle wensen. Aan de tuinzijde van de woning is er een aanbouw toegevoegd die zorgt voor extra ruimte voor de keuken en eetkamer. De grote te openen glaspartijen zorgen voor een vriendelijke overgang naar de tuin. Het overstek maakt dat de eetkamer, bij geopende deuren, een verlengstuk van de tuin is. architectenbureau wijhe

Verbouwen van uw woning

 

Neem contact met ons op

 

U wilt uw woning graag verbouwen?

 

U heeft een woning, maar deze woning voldoet niet aan uw wensen.

Graag wilt u het verbouwen. U wilt een eigen plek, waar u zich thuis voelt en een woning die voldoet aan uw wensen.

Dat is wat u voor ogen heeft, maar waar moet u beginnen om dit te realiseren? Misschien heeft u al een aantal ideeën, maar bent u ook benieuwd wat Hoogsteder architecten voor u kan betekenen.

 

Alles begint bij een eerste stap.

Wij helpen u graag op weg. In dit artikel vind u tips en stappen voor het verbouwen van uw woning.

Om te beginnen is het fijn om uw woonwensen en ideeën op papier te zetten. Een vraag die daarbij helpt is: Hoe wilt u graag wonen? Hoe wilt u graag leven in uw woning. Welke woongedeeltes zijn belangrijk? Houd u bijvoorbeeld van eten koken en gezellig samen zijn tijdens het eten? Dan is een grote leef keuken iets voor u. Houd u er bijvoorbeeld van om tot laat buiten te zitten. Dan is een buitenruimte iets voor u. Kortom hoe wilt u graag leven in uw woning? Schrijf alle wensen en ideeën op.

 

Maak hiervan vervolgens een lijst van de punten die het belangrijkste zijn met daaronder de punten die belangrijk zijn. Zo krijgt u voor u zelf een goed overzicht van wat u graag wilt.

 

Het is prettig om inspiratie op te doen door bijvoorbeeld in woonbladen te kijken of op Pinterest. Door beelden te bekijken die u inspireren komt u steeds dichter bij datgene dat u graag zelf wilt realiseren.

 

Vervolgens is het zinvol om op te schrijven wat u wel bevalt aan u woning en wat u niet bevalt aan uw woning. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld. Hiermee kan de architect aan de slag gaan!

 

Bespreek uw wensen.

Dit kunt u meenemen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek kunt u uw ideeën op tafel leggen en bekijken wij u bestaande woning. Wij schetsen met u mee om te kijken naar de opties en mogelijkheden.

 

Vaak door in gesprek te gaan met een architect ziet u net andere oplossingen en mogelijkheden die mooier zijn en meer voldoen aan uw woonwensen.

Wilt u graag inzicht in uw mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

 

 

Share Post