Search:
Verbouwen van uw woning - Hoogsteder architecten
11567
post-template-default,single,single-post,postid-11567,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Verbouwen Verbouw Deze bestaande woning is verbouwt, zodat de woning weer voldoet aan alle wensen. Aan de tuinzijde van de woning is er een aanbouw toegevoegd die zorgt voor extra ruimte voor de keuken en eetkamer. De grote te openen glaspartijen zorgen voor een vriendelijke overgang naar de tuin. Het overstek maakt dat de eetkamer, bij geopende deuren, een verlengstuk van de tuin is. architectenbureau wijhe

Verbouwen van uw woning

U wilt u woning graag verbouwen.

 

U heeft een woning, maar deze woning voldoet niet aan uw wensen.

Graag wilt u het verbouwen. U wilt een eigen plek, waar u zich thuis voelt en helemaal voldoet aan uw woonwensen.

Dat is wat u voor ogen heeft, maar waar moet u beginnen om dit te realiseren

 

Alles begint bij een eerste stap.

Wij helpen u graag op weg, hieronder verwoorden wij een aantal tips en stappen die u kunt nemen.

Om te beginnen is het fijn om uw woonwensen en ideeën op papier te zetten. Een vraag die daarbij zeker kan helpen is: “hoe u graag wilt wonen? Hoe wilt u graag leven in uw woning. Houd u bijvoorbeeld van eten koken en gezellig samen zijn tijdens het eten? Dan is een grote leef keuken iets voor u. Houd u er bijvoorbeeld van om tot laat buiten te zitten. Dan is een buitenruimte iets voor u. Kortom hoe wilt u graag leven. Schrijf dit eens op.

 

Vervolgens is het zinvol om op te schrijven wat u wel bevalt aan u woning en wat u niet bevalt aan uw woning. Op die manier heeft u een duidelijk beeld van wat u bevalt en wat u niet bevalt.

Uw heeft u wensen in kaart gebracht. Ook heeft u in kaart wat u wel bevalt en wat u niet bevalt aan uw woning.

 

Het is prettig om inspiratie op te doen door bijvoorbeeld in woonbladen te kijken of op Pinterest. Door beelden te bekijken die u inspireren komt u steeds dichter bij datgene dat u graag zelf wilt realiseren.

 

Dit kunt u meenemen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek kunt u uw ideeën op tafel leggen en bekijken wij u bestaande woning. Wij schetsen met u mee om te kijken naar de opties en mogelijkheden.

 

Vaak door in gesprek te gaan met een architect ziet u net andere oplossingen en mogelijkheden die mooier zijn en meer voldoen aan uw woonwensen.

Wilt u graag inzicht in uw mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Share Post