Search:
Woning bouwen, welke stappen neemt u - Hoogsteder architecten
11592
post-template-default,single,single-post,postid-11592,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
moderne woning bouwen Moderne strakke woning. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. architect verbouwing

Woning bouwen, welke stappen neemt u

 

Neem contact met ons op

 

Moderne woning bouwen

Een moderne woning bouwen, op uw eigen stuk grond. Een thuis dat voldoet aan uw wensen en gebouwd is in de moderne architectuur stijl. Hoogsteder architecten denkt graag met u mee. Samen met u gaan wij om de tafel om uw wensen te bespreken. In het gesprek vertellen wij ook wat u van ons kan en mag verwachten. Wanneer er een wederzijdse klik is. Gaan wij aan de slag met uw wensen en ideeën.

 

Hoogsteder architecten heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van moderne huizen. Uit ervaring weten wij dat een ontwerp- en bouwproces veel vragen oproept. Vakkundige antwoorden zijn dan zeker op zijn plek om uw thuis te kunnen realiseren. Het is een leuke, creatieve en uitdagend proces, uw eigen moderne woning bouwen, waarbij het eindresultaat thuis komen is.

 

Dat is tevens het grootste compliment dat wij kunnen ontvangen. Thuis komen in u eigen huis. Wanneer een opdrachtgever dit zegt is voor ons de opdracht geslaagd. Wij ontwerpen geen huis, wij ontwerpen een thuis. Een thuis dat bij u past. Dat is ontworpen naar aanleiding van uw woonwensen.

 

Hoe wilt u wonen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u hier al over heeft nagedacht. Neem u ideeën mee naar het eerste kennismakingsgesprek. Dan kunnen wij dit met elkaar bespreken. Heeft u al een eigen bouwkavel of een kavel op het oog. Neem ook deze gegevens mee. Zo kunnen we samen al concreter aan de slag gaan. Als u meer wilt lezen over onze werkwijze en het bouwproces dan verwijzen wij graag door naar de volgende artikelen.

 

Bouwproces moderne woning

Stappenplan bij de architect

Stappenplan bij de gemeente

Stappenplan bij de aannemer

 

Op die manier krijgt u een goed beeld van de te nemen stappen. Natuurlijk is het fijn dat iemand met vakkennis en kunde u begeleid in dit avontuur. Wij hebben deze kennis en kunde in huis. Onze opdrachtgevers beamen dat, hier kunt u dat lezen.

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post