Search:
Moderne woningen voorbeelden - Hoogsteder architecten
11597
post-template-default,single,single-post,postid-11597,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
architectenbureau hoogsteder architecten moderne woning voorbeelden moderne woning Moderne luxe herenhuis ontworpen door Hoogsteder architecten te Raalte architectenbureau Heino architect raalte architectenbureau wijhe

Moderne woningen voorbeelden

Neem contact met ons op

 

Moderne woningen voorbeelden >> Een moderne woning, op uw eigen stuk grond. Thuis komen in een modern huis dat aan uw wensen voldoet. U heeft zich er wellicht al een voorstelling van gemaakt.

 

Graag gaan wij met u om tafel om uw wensen en ideeën te bespreken. Als architectenbureau hebben wij jarenlange ervaring in het ontwerpen van moderne woningen. Wij weten dat het ontwerp- en bouwproces veel vragen kunnen oproepen. Vakkundige antwoorden zijn dan zeker op zijn plek om uw moderne huis te realiseren. Het is een leuke, creatieve en uitdagend proces, uw eigen moderne huis bouwen, waarbij het eindresultaat thuis komen is.

 

Thuis komen in uw eigen huis. Een huis dat voldoet aan uw wensen en gerealiseerd is in de moderne architectuur stijl. Hoogsteder architecten denkt graag met u mee. Uw ideeën en wensen mag u meenemen naar het eerste gesprek. In het eerste gesprek kunt u uw plannen op tafel leggen. Mocht u al een bouwkavel hebben gekocht of er een op het oog hebben. Neem deze informatie mee. Tevens vertellen wij tijdens het gesprek wat u van ons kan en mag verwachten. Wanneer er van beide kanten een wederzijdse klik is gaan we samen aan de slag.

 

Moderne woningen voorbeelden; verzamel inspirerende beelden

U kunt een eerste gesprek aanvragen middels het contactformulier of door ons te bellen. Verzamel ter voorbereiding op het gesprek ook voorbeelden van moderne woningen die u mooi vind. Door referentiebeelden te bekijken krijgt u een gevoel bij wat u wel of wat u niet aanspreekt. Ook kunt u alvast kijken naar de materialen die gebruikt worden. Welke spreken u aan en welke niet. Verzamel de beelden die u aanspreken. Hierdoor worden uw wensen voor uw moderne woning steeds concreter.

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten heeft in de loop der jaren meerdere moderne woningen mogen ontworpen voor diverse opdrachtgevers. Hier kunt u lezen hoe zij het ontwerp- en bouwproces met Hoogsteder architecten hebben ervaren.

 

Mocht u graag meer willen lezen over het ontwerp- en bouwproces dan verwijzen wij u graag door naar de volgende artikelen.

 

Bouwproces moderne woning

Stappenplan bij de architect

Stappenplan bij de gemeente

Stappenplan bij de aannemer

 

Dit geeft u een goed beeld van wat het ontwerp- en bouwproces inhoudt en welke stappen er genomen mogen worden. Met Hoogsteder architecten heeft u vakkennis en kunde in huis. Dit bespreken we ook graag met u in het eerste gesprek.

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post