Search:
Moderne huizen zijn een genot om in te wonen. - Hoogsteder architecten
11601
post-template-default,single,single-post,postid-11601,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
moderne huizen renovatie tolhuis Architect Verbouwing en uitbreiding Tolhuis Raalte verbouwing tot moderne vrijstaande woning door architectenbureau hoogsteder architecten raalte haarle heino marienheem ommen hoogeveen en omgeving

Moderne huizen zijn een genot om in te wonen.

Moderne huizen >> Uw moderne huis bouwen. Op uw eigen stuk land. Voorzien van alle gemakken en volledig afgestemd op uw wensen. Wellicht heeft u zich er al een voorstelling van gemaakt.

 

Mooie grote raampartijen waardoor de ruimtes zich vullen met daglicht. Het huis is licht en ingetogen. De ruimtes voelen fijn en voldoen aan uw wensen. Het is een genot om hier te leven, elke dag. Vanuit uw woonkamer heeft u een mooi uitzicht over uw tuin. Aan de lange tafel zit u graag met familie en vrienden. Wanneer de zon ondergaat doet u de houtkachel aan onder de ingebouwde veranda en geniet u van de warmte en het samen zijn. Iedereen heeft zijn eigen fijne plek in het huis en u komt helemaal tot rust in uw eigen bad. Misschien ziet u wel de sterrenhemel boven u vanuit uw bad.

 

Een moderne woning bouwen is een leuk en creatief proces.

Een moderne woning bouwen is een droom voor veel mensen. Het is een leuk, creatief en intensief project. Wanneer uw moderne woning eenmaal is gerealiseerd, u woont in u huis en u geniet, dan is het een prachtig avontuur met een fantastisch eindresultaat.

 

Voordat het zover is mogen we eerst een aantal stappen zetten. De eerste stap is het inventariseren van uw woonwensen voor uw moderne huis. Hoe wilt u graag wonen? Dit is een belangrijke vraag. Elk gezinslid heeft zijn of haar eigen wensen. Het is leuk en interessant om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Op die manier kunt u ideeën opdoen en uw wensenlijst invullen.

 

Moderne huizen zijn een genot om in te wonen.

Architectenbureau Hoogsteder architecten heeft al meerdere opdrachtgevers mogen helpen in het ontwerpproces en het realiseren van hun moderne woning. Wanneer een opdrachtgever in zijn nieuw huis is gaan wonen gaan we vaak op bezoek. Opdrachtgevers vertellen ons vaak dat ze niet wonen in een huis, maar dat ze zich thuis voelen in hun huis. Dat is voor ons een groot compliment. Wij vinden het namelijk belangrijk dat elke opdrachtgever zich thuis voelt in zijn eigen woning. Ook al is die nog maar net opgeleverd en wonen ze er nog niet zo lang. Thuis komen is belangrijk. Een thuis is een plek waar het heerlijk vertoeven is. Waar je kan doen en laten wat je wilt. Waar alles is afgestemd op jouw woonwensen. Dat is toch heerlijk. Dat is thuis komen. Wilt u graag kennismaken met onze opdrachtgevers en met hun ervaringen, klik dan hier.

 

Wij vinden het belangrijk dat elk gezinslid zich thuis voelt.

Ga met elkaar in gesprek, bekijk voorbeelden en schrijf uw woonwensen op. Blader ook door ons portfolio. Bekijk wat u mooi vind en sla dit op. Hierdoor worden uw wensen steeds concreter en weet u precies wat u wel of niet mooi vindt.

 

Neem uw ideeën en wensen mee naar het eerste gesprek. In het eerste kennismakingsgesprek kunt u uw ideeën en woonwensen delen. Hoogsteder architecten zal in het gesprek uw vragen beantwoorden, maar ook de mogelijkheden met u doornemen. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Wanneer er een wederzijdse klik is gaan we verder met elkaar. Wilt u graag een eerste kennismakingsgesprek dan kunt u het formulier gebruiken of contact met ons opnemen.

 

Na het eerste gesprek gaan we aan de slag. Uw ideeën en wensen vertalen wij in een plattegrond, gevel aanzichten en een 3D. Wij voegen onze kennis en expertise over moderne huizen toe. Hierdoor krijgen uw ideeën steeds meer vorm. Wanneer u graag verder wilt lezen hoe het ontwerp- en bouwproces in zijn werk gaat. Dan verwijzen wij u graag door naar de volgende artikelen. Hierin wordt alles stap voor stap per onderdeel uitgelegd.

 

Bouwproces moderne huizen

Stappenplan bij de architect

Stappenplan bij de gemeente

Stappenplan bij de aannemer

 

Zoals we al eerder schreven. Het bouwen van uw thuis is een leuk, creatief en intensief project. Soms zijn er veel vragen en dan is een vakkundig antwoord zeker op zijn plek. Met Hoogsteder architecten heeft u vakkennis en kunde in huis. Dit bespreken we ook graag met u in het eerste kennismakingsgesprek.

 

 

Share Post