Search:
Heeten; Ontwerp nieuwbouwwoningen voor de kaveluitgifte De Veldegge Heeten. - Hoogsteder architecten
11658
post-template-default,single,single-post,postid-11658,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Moderne woning Heeten Moderne villa_hoogsteder architecte_ witte gevels_donkere dakpannen_onder architectuur ontworpen_villa_zelfbouwen_hoogsteder_architect_raalte

Heeten; Ontwerp nieuwbouwwoningen voor de kaveluitgifte De Veldegge Heeten.

Onlangs is er een kaveluitgifte geweest door de gemeente Raalte voor de Veldegge Heeten. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dit betekent dat u zelf uw woning ontwerp met een eigen gekozen architect. Voor de twee-onder-een-kap kavels geldt dat u dat samen met uw medebouwer doet. Misschien heeft u wel een kavel weten te bemachtigen en bent u klaar om de volgende stappen te zetten.

 

Een nieuwbouwwoning in Heeten, wat komt erbij kijken?

Fantastisch, u staat op het punt om uw eigen huis te ontwerpen en realiseren. Voor veel mensen een droom, maar bij u wordt het ook daadwerkelijk werkelijkheid.

 

Het realiseren van uw eigen woning is een uitdagend, creatief en intensief project. Het resultaat mag er zeker zijn, maar daarvoor mag u een aantal stappen ondernemen. Hieronder helpen wij u op weg om voor u inzichtelijk te maken welke stappen er gezet mogen worden.

 

Maak u eigen wensen inzichtelijk.

Wellicht heeft u dit al voor de kaveluitgifte gedaan? Misschien nog niet? Het is altijd fijn om uw eigen woonwensen inzichtelijk te maken. Alvorens u aan het ontwerpproces begint. Het inzichtelijk maken van uw woonwensen zorgt ervoor dat u een richtlijn heeft tijdens het ontwerpproces.

 

Welke architect past bij mij?

Kies een architect die bij u past. Een logisch antwoord, maar hoe vind u die? Elke architect heeft zijn eigen werkwijze en eigen ontwerpopgaves. Het is verstandig om voor een architect te kiezen die al ervaring heeft met nieuwbouwwoningen. Er komt veel bij kijken, bij een dergelijk proces. Een ervaren architect van nieuwbouwwoningen kan u juist hierbij goed helpen. Deze architecten zijn vaak goed geïnformeerd en op de hoogte van de laatste vorderingen en eisen.

 

Daarnaast is het belangrijk dat de ontwerpen van de architect u aanspreken. Bekijk eens diverse portfolio’s die architecten presenteren op hun site.

 

Tot slot is het belangrijk om een wederzijdse klik te hebben. De architect vertaalt uw wensen in een ontwerp. Het komt het ontwerp voor uw nieuwbouwwoning ten goede wanneer uw architect goed luistert, u begrijpt en uw wensen goed kan vertalen in een ontwerp dat bij u past.

 

Wij hechten veel belang aan deze wederzijdse klik. Het is belangrijk dat we elkaar begrijpen en snappen. Een thuis bouwen doe je vaak maar een keer, daarom vinden wij het belangrijk dat het goed gebeurd en dat u straks thuis komt in een huis dat helemaal bij u past.

 

Een nieuwbouwwoning in Heeten, waar beginnen we?

Met een eerste kennismakingsgesprek. Wanneer de woningen voor onze opdrachtgevers u aanspreken of u leest een stuk tekst dat we hebben gesschreven en het spreekt u aan. Dan is het goed mogelijk dat we een thuis voor u kunnen ontwerpen dat bij u past. In dat geval nodigen wij u graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw woonwensen vertellen, wij vertellen u wat u mag en kan verwachten van ons architectenbureau. Wilt u graag meer informatie over een eerste kennismakingsgesprek, lees dan hier verder en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Het ontwerp proces van een nieuwbouwwoning.

Wilt u graag meer lezen over wat de stappen zijn, dan verwijzen wij u graag door naar onze overzichtelijke stappen per onderdeel.

Stappenplan bij de architect.

Stappenplan bij de gemeente.

Stappenplan bij de aannemer.

 

 

 

 

Share Post