Search:
Salland II in Raalte - Hoogsteder architecten
11869
post-template-default,single,single-post,postid-11869,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Salland II kaveluitgifte raalte klassiek modern architectenbureau hoogsteder kavel nieuwbouw

Salland II in Raalte

Niewbouw plan Salland II in Raalte

Het gaat beginnen! De gemeente Raalte start met de uitgifte van vrije kavels in het nieuwbouwplan Salland II. Het gaat om dertig kavels voor een twee-onder-één-kap woning en twee kavels voor een vrijstaande woning aan de Hoenlo in Salland II in Raalte. Deze kavels zijn de laatste vrije kavels in dit plan.

 

Particulier opdrachtgeverschap in Raalte

De kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap (CPO). Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Wethouder Wout Wagenmans: “Met deze uitgiftes kunnen we goed inspelen op de vraag uit de markt en weer veel mensen blij maken die zelf een huis willen bouwen. Naar eigen smaak en duurzaam. Dat is toch een unieke kans”. Architectenbureau Hoogsteder architecten, gevestigd in Raalte, is een interessante architectenbureau om uw wensen voor te leggen. Zij luisteren naar uw wensen en ideeën en brengen dit samen met hun creativiteit en expertise. Hierdoor ontstaat een thuis, dat bij u past.

 

Inschrijven voor een kavel

Uw wilt zich graag inschrijven voor een kavel? U kunt hiervoor deze link gebruiken Inschrijfformulier bouwkavel Salland II fase 4. De uitgifte van de kavels gaat via loting. De inschrijving voor de kavels in Raalte start op 20 mei 2019.

 

Informatieavond in ‘t Hoftheater

De uitgifte start op met tevens een informatieavond. Maandag 20 mei 2019 vindt om 19.30 uur in het Hoftheater in Raalte een informatieavond over de uitgifte in Salland II plaats. Tijdens de informatieavond is er extra aandacht voor duurzaam bouwen. Duurzaam bouwen hebben wij hoog in het vaandel staan. De wereld geven we door aan de generatie na ons. Het is waardevol om op een wijze te bouwen dat duurzaam is. Tijdens deze informatieavond willen wij u graag toelichten hoe we met simpele ontwerpoplossingen duurzame kansen creëren. Deze mogelijkheden kosten geen extra geld. Het zijn gewoonweg slimme ontwerp ideeën.

Meer informatie over de kavels is te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

 

 

Salland kaveluitgifte kavel raalte klassiek modern architectenbureau hoogsteder architecten raalte

Het ontwerp proces van een nieuwbouwwoning.

Wilt u graag meer lezen over wat de stappen zijn, dan verwijzen wij u graag door naar onze overzichtelijke stappen per onderdeel.

Stappenplan bij de architect.

Stappenplan bij de gemeente.

Stappenplan bij de aannemer.

 

 

 

 

Share Post