Search:
Klassiek moderne villa - Hoogsteder architecten
11874
post-template-default,single,single-post,postid-11874,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
kost klassiek moderne villa jaren 30 klassieke woning klassieke stijl hoogsteder architecten

Klassiek moderne villa

Klassiek moderne villa. In dit artikel gaan wij graag dieper in op de kernmerken van de klassiek moderne villa, want modern en klassiek gaan goed samen.

 

Een moderne nieuwbouw woning voorzien van alle gemakken die een nieuwbouw woning biedt. Daarnaast de klassieke uitstraling heeft met traditionele klassieke elementen. Steeds meer en meer mensen kiezen voor deze combinatie, de klassiek moderne villa. De bewezen klassieke elementen gaan moeiteloos samen met de voordelen van de moderne architectuur. Deze combinatie zorgt ervoor dat de woning stijl, karakter en luxe heeft.

 

 

Klassiek moderne villa

De klassiek moderne villa kenmerkt zich door een bepaalde elegantie, grandeur en detaillering. De originele klassieke villa’s hebben een goed gevoel voor symmetrie en passen goed in hun, vaak landelijke, omgeving. Het wonen in een klassieke villa heeft een bepaalde uitstraling, luxe en klasse. De originele stijl stamt uit de periode 1900-1930.

Steeds meer en meer opdrachtgevers kiezen ervoor om de typische kernmerken van de klassieke villa te combineren met de moderne architectuur. Hierdoor ontstaat de klassiek moderne villa.

Er is een groot voordeel aan deze stijl. Door de gemakken, duurzaamheid en luxe van de moderne architectuur te combineren met de klassiek stijl ontstaat er een woning die een comfortabele woonluxe geeft en een prachtige stijlvolle uitstraling heeft.

 

Maar wat zijn nu de kernmerken van de klassiek moderne villa?

Laten we beginnen de plattegrond. Een klassieke villa heeft een symmetrische plattegrond. Deze is vaak royaal van formaat. De grandeur en het luxe wonen is kenmerkend voor de klassieke villa. Daarnaast speelt de detaillering een belangrijke rol. De detaillering geeft tevens een luxe uitstraling aan de woning. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de vorm waarmee de bakstenen zijn gebouwd, glas-in-lood ramen en bijvoorbeeld een windwijzer op de schoorsteen.

 

Wij horen vaak van onze opdrachtgevers dat wij de gewenste stijl tot leven weten te brengen in een klassiek moderne villa die speciaal voor hen is ontworpen. Voor meerdere opdrachtgevers hebben wij hun droomwoning mogen ontworpen. Het is onze kracht om uw wensen te vertalen in een passend ontwerp. Waarbij wij kernmerken van de klassieke moderne villa, de luxe van de moderne architectuur en uw wensen met elkaar verweven in een ontwerp dat bij u past.

 

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Het ontwerp proces van een nieuwbouwwoning.

Wilt u graag meer lezen over wat de stappen zijn, dan verwijzen wij u graag door naar onze overzichtelijke stappen per onderdeel.

Stappenplan bij de architect.

Stappenplan bij de gemeente.

Stappenplan bij de aannemer.

 

 

 

 

Share Post