Search:
landelijk wonen in stijl - Hoogsteder architecten
12009
post-template-default,single,single-post,postid-12009,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
landelijk wonen in stijl rietgedekte woning rietgedekte huizen rietgedekte villa bouwen architectenbureau hoogsteder architecten

landelijk wonen in stijl

Landelijk wonen in stijl

Uw wilt graag landelijk wonen in stijl?

Landelijk wonen zorgt ervoor dat u kunt genieten van het buitenleven en de seizoenen optimaal kunt beleven. Bij het landelijk wonen ligt de nadruk op de natuur. De gemoedelijke sfeer, de royale indeling en de vaak romantische uitstraling. Het landelijk wonen in stijl is terug van weggeweest en dat is niet voor niets. Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor een uitnodigende en geborgen woning in landelijke stijl. Veelal wordt er gekozen voor nieuwbouw. Nieuwbouw brengt de gemakken en luxe van deze tijd met zich mee. Daarnaast kunt u de woning, in samenwerking met de architect, naar uw wensen ontwerpen en bouwen.

 

Landelijk wonen in stijl

Kernmerken landelijk wonen.

Een woning in landelijke stijl is een huis dat bijvoorbeeld op het platteland, in landelijk gebied of in de stad te vinden is. In alle gevallen speelt de omgeving een belangrijke rol bij het ontwerp. Of het nu om een royale tuin gaat of om een royaal uitzicht over de landerijen, dit maakt niet uit. Het gaat erom dat het ontwerp, uw woning, een samenspel aan gaat met de tuin of het landschap om de woning. Woningen en villa’s in landelijke stijl vallen op door de gezellige en warme sfeer die er heerst. Verder zijn landelijke huizen over het algemeen ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het interieur kent vaak veel natuurlijke elementen, denk hierbij aan hout, baksteen en natuursteen. De open haard mag natuurlijk niet ontbreken. Rondom de haard is het fijn vertoeven met uw gezin, familie en vrienden. Zowel in de zomer als in de winter.

Buiten vind u eveneens veel natuurlijke materialen terug. Hierbij kunt u denken aan hout, baksteen en riet.

 

Landelijk wonen in stijl

Ruimtelijke beleving.

Tot slot is de ruimtelijke beleving een belangrijke kwaliteit en kenmerk voor een landelijke woning in stijl. De ruimtelijke beleving wordt mede door een zorgvuldig en goed ontwerp bepaald. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van ramen op de juiste plekken. Zodat u vanuit uw woonkamer zicht hebt op het prachtige landschap. De ramen zorgen tevens voor het natuurlijk lichtinval. Om de ruimtelijke beleving te versterken is het raadzaam om te kijken naar de wensen en mogelijkheden van veranda’s en doorgangen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een tuinkamer met glazen panelen die in de zomer open geschoven kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een buitenruimte, wat ook wel veranda wordt genoemd. Hier kunt u genieten van uw tuin en het landschap.

 

Landelijk wonen in stijl

Kennis maken met Hoogsteder architecten.

Zo zijn er meer ontwerpoplossingen die bijdragen aan de beleving van het wonen in landelijke stijl. Onze architect landelijke stijl vertelt u daar graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Heeft u plannen voor het bouwen van uw landelijke villa? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

 

Share Post