Search:
Ontwerp uitvaartcentrum en crematorium Nijverdal - Hoogsteder architecten
12086
post-template-default,single,single-post,postid-12086,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ontwerp uitvaartcentrum en crematorium Nijverdal

Neem contact met ons op

 

 

De eerste foto’s zijn binnen gekomen van het resultaat. Deze willen wij u graag laten zien. Op dit moment is er een renovatie gaande in het uitvaartcentrum en crematorium te Nijverdal. Stap voor stap worden de ruimtes opnieuw ingericht met prachtige kleuren en materialen, passend bij het gebouw en zijn functie.

 

Miranda Hammers heeft het ontwerp gemaakt voor het crematorium, de opbaarkamers, familiekamers, vergaderruimtes en de koffiekamer. Zij is begonnen met het stellen van vragen om zo een goed en passend ontwerp te kunnen maken. Vragen als waar is er behoefte aan? Hoe ervaart iemand de huidige ruimte en hoe kan de ruimte ondersteunend zijn in het gebruik en de beleving?

 

Door hier antwoorden op te krijgen en te vinden kan er een passend ontwerp worden gemaakt. Met aandacht en toewijding heeft zij de eerste conceptplannen en kleuren gepresenteerd. Zojuist zijn de beelden binnen gekomen met het eerste prachtige resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

Share Post