Search:
Wat kost een moderne landelijke woning - Hoogsteder architecten
12244
post-template-default,single,single-post,postid-12244,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
bouwkosten moderne woning laten bouwen Buitengebied woonhuis luttenberg architectenbureau raalte

Wat kost een moderne landelijke woning

Wat kost een moderne landelijke woning?  De prijzen variëren tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal onderdelen. In dit artikel leggen wij het graag aan u uit. Wilt u graag de actuele prijzen precies weten. Naam dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

Een modern landelijke woning

Een moderne landelijke woning is een prachtige samensmelting van de landelijke nostalgie in een moderne jas. Een eigentijdse rustieke woning heeft de gemakken, de luxe en de fijne huiselijkheid die een landelijke moderne woning met zich mee brengt. Het landschap, rondom de landelijke woning, is een schouwspel en een levend kunstwerk . De positionering van de ramen op de juiste plek ondersteunen dit. Hier kunt u vanuit uw woonkamer volop van genieten. U heeft wellicht voor u zelf al een beeld geschetst, maar u heeft een belangrijke vraag. Wat kost een modern landelijke woning?

 

Wat kost een modern landelijke woning in totaal?

De prijs van een landelijke woning varieert gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. De prijs is afhankelijk van onder anderen uw wensen, fluctuatie en de grootte van uw modern landelijke woning. Om u een beeld te geven. Een rieten kap is duurder dan een pannen kap. Kiest u voor een hoogwaardig afwerkingsniveau of bent u tevreden wanneer u ook goedkopere materialen toe past? Alles heeft zijn eigen prijs. Wij begrijpen het als u graag wilt weten waar u aan toe bent. Dat is de reden waarom Hoogsteder architecten altijd een kostenberekening maakt, zowel in het eerste schetsontwerp als in een later stadium. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wat raming precies inhoudt kunt u hieronder lezen.

 

In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning.

Wat gaat mijn moderne landelijke woning kosten?

Een raming is een eerste schatting van uw moderne landelijke woning kost, die voldoet aan uw wensen.

De raming wordt als volgt uitgevoerd. Wij nemen het volume en vermenigvuldigen dit met de geschatte kuubsprijs. Specifieke posten, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp worden hier aan toegevoegd. Deze raming geeft u een goede inschatting van de kosten. Tijdens het gesprek nemen wij de raming met u door, zodat u weet waar u aan toe bent.

Vervolgens gaan wij samen verder aan de slag met het schetsontwerp. Gedurende dit proces kan er een bouwkostenraming worden uitgevoerd. Door de bouwkostenraming krijgt u een goed gevoel bij de bouwkosten. Hoogsteder architecten zorgt ervoor dat de raming  gedurende het hele proces wordt bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat u tijdens elke fase weet wat uw moderne landelijke woning gaat kosten. Deze manier van werken zorgt ervoor dat u kunt bijstellen wanneer de kosten hoger zijn dan dat u voor ogen had. Daarnaast geeft u het ook gelijk inzicht wanneer er budget over is. In dit geval kunt u kijken welken wensen u graag nog meer wilt realiseren.

Het geeft duidelijkheid en rust wanneer u de kosten voor uw moderne landelijke woning inzichtelijk heeft. Het neemt vaak een stuk stress weg, waardoor u kunt genieten van het realiseren van uw moderne landelijke woning. Uw kunt hier meer lezen over het stappenplan bij de aannemer.

kosten Landelijk wonen in deze moderne schuurwoning is een feest. De schuurwoning is van alle gemakken voorzien. Tevens duurzaam en energiezuinig. Deze schuurwoning is ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. Bekijk ons ook artikel duurzaam bouwen in drie stappen. moderne villa nieuwbouw villa ontwerp villa

Moderne boerderij in het landelijk gebied. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. rietgedekte woning

Nul op de Meter Woning moderne woning landelijke gebied rietgedekte kap hout ontworpen door architectenbureau hoogsteder architecten te Raalte

Wilt u graag weten wat wij voor uw moderne landelijke woning kunnen betekenen?

Wilt u graag weten wat uw moderne woning precies gaat kosten? Neem contact met ons op. In dit gesprek kunt u uw wensen, dromen en verlangens aan ons voorleggen. Wij leggen aan u uit wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer het eerste contact goed voelt, voor zowel u als ons, gaan we verder met een eerste schetsontwerp om u een goede prijs indicatie te kunnen geven.

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Share Post