Search:
Hoeveel kost een schuurwoning - Hoogsteder architecten
12323
post-template-default,single,single-post,postid-12323,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
hoeveel kost een schuurwoning ontwerp schuurwoning hoogsteder architecten huis bouwen

Hoeveel kost een schuurwoning

De kosten voor een schuurwoning liggen gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. De exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal dingen. Zo speelt de grootte van de schuurwoning een belangrijke rol, evenals het afwerkingsniveau en uw wensen.

 

Om een goed inzicht te krijgen in de totale kosten, hoeveel kosten een schuurwoning, is het waardevol om te weten wat u mag bouwen aan volume op de plek die u op het oog heeft. Deze informatie kunt u bij de gemeenten opvragen. Op die manier heeft u al een duidelijk richtlijn. Vervolgens kunt u kijken naar het afwerkingsniveau. Gaat u voorkeur uit naar een luxe afwerking of kiest u ervoor om uw schuurwoning bijvoorbeeld behang- en saus klaar op te leveren. Wij kunnen u hier in wegwijs maken. Ook zijn uw wensen van groot belang.

 

Een schuurwoning bouwen doet u vaak maar een keer in uw leven en wellicht is het u bedoeling om er een langere tijd te wonen. Daarom is het belangrijk om duidelijk te hebben hoe u graag woont. Wanneer voelt u zich echt thuis? Neem dit mee in gedachten wanneer u uw droomwoning laat ontwerpen. Bekijk eveneens referentiebeelden van andere woningen die u aanspreken.

 

Laat een kostenraming maken van uw schuurwoning.

U wilt graag duidelijkheid over hoeveel uw schuurwoning kost?

 

Neem contact met ons op

 

Dat is logisch. U kunt aan de slag gaan met de richtprijzen die wij u hierboven hebben gegeven. Wilt u graag specifiek de kosten op een rij hebben? Tijdens een eerste schetsontwerp maken wij altijd een raming van de kosten. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wat uw schuurwoning gaat kosten. Tijdens het eerste schetsontwerp verwerken wij uw wensen in een eerste ontwerp. Op basis daarvan maken wij een kostenraming. Dit doen wij als volgt. We nemen het volume van uw schuurwoning en vermenigvuldigen dit met de geschatte kuubsprijs. Specifieke onderdelen en posten, zoals bijvoorbeeld de wensen voor een warmtepomp worden hier aan toegevoegd. Het geheel geeft een goede inschatting van de kosten voor uw schuurwoning. Doordat wij uw wensen specificeren kunt u gelijk zien of u dit wilt en kunt betalen of dat u een aantal dingen weg laat, zodat u uw schuurwoning kunt bouwen.

 

Wat kost mijn schuurwoning?

Door een kostenraming krijgt u een duidelijk beeld van wat uw schuurwoning gaat kosten. Het neemt een stuk stress weg, waardoor u zeker weet dat u uw schuurwoning kan laten bouwen en dat u de financiële mogelijkheid heeft. Een eerste schetsontwerp helpt daar enorm bij. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Share Post