Search:
Deventer Geertruidentuin - Hoogsteder architecten
12498
post-template-default,single,single-post,postid-12498,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Belt schutsloot royale rustieke villa met landelijke uitstraling architectenbureau hoogsteder architecten Deventer

Deventer Geertruidentuin

Er is weer ruimte voor woningbouw in Deventer. Het gaat om woningbouw in de Geertruidentuin in Deventer.

 

Heeft u een kavel op het oog en wilt u graag meer informatie over het ontwerp- en bouwproces dan helpen wij u graag verder. In dit artikel informeren wij u over het gehele proces en de stappen, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Kavel in de Geertruidentuin in Deventer

 

U heeft een kavel op het oog of misschien al gekocht in de Geertruidentuin. Dan is het ook tijd om u te oriënteren wat u graag voor woning wilt. Wat zijn u wensen, hoe wilt u wonen? Het helpt om rond te kijken en inspiratie op te doen. Deze gegevens en beelden kunt u verzamelen zodat u een beter beeld krijgt van wat u aanspreekt.

Vaak bouwt u maar een keer en komt er wellicht veel op u af. Hieronder hebben wij voor u de stappen overzichtelijk op een rij gezet.

Hier kunt u alles lezen over het: ontwerpproces

en hier vertellen we u alles over het bouwproces.

 

 

Wat kost een nieuwbouw woning?

 

Een vraag die wij veel krijgen. Wat kost een nieuwbouw woning? De prijs van een nieuwbouw woning varieert tussen de €420,= en €750,= per m3 woning. Dit is onder anderen afhankelijk van het afwerkingsniveau, de grootte en de eventuele extra opties, zoals duurzame voorzieningen. Om een inschatting te maken van uw woning kunt u het bouwvolume vermenigvuldigen met de geschatte prijzen. Dit geeft u een beeld van de kosten voor uw nieuwbouw woning.

 

Wilt u nu precies weten waar u aan toe bent dan is het raadzaam om een schetsontwerp te maken. In het eerste schetsontwerp worden u wensen en mogelijkheden vertaalt in een eerste ontwerp. Hoogsteder architecten maakt hierbij ook een kostenberaming zodat u nauwkeuriger weet waar u aan toe bent.

 

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post