Search:
Nieuwbouw Ommen Vlierlanden fase 2 - Hoogsteder architecten
12501
post-template-default,single,single-post,postid-12501,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
bouwkosten Nieuwbouw Ommen voorbeeld

Nieuwbouw Ommen Vlierlanden fase 2

Bekijk de actuele informatie op deze pagina: De Vlierlanden.

 

Landelijk wonen staat centraal in de Vlierlanden. Het wordt een wijk waar jong en oud samen leven. Een ieder kan genieten van deze rustige, open en duurzame wijk. De nieuwbouw heeft een dorpskarakter. Waarbij de natuur en het buitenleven behouden blijven.

 

 

Wat kost een nieuwbouw woning in Ommen

 

Wanneer u interesse heeft in een woning in de Vlierlanden kunt u de volgende prijs indicatie aanhouden. Een nieuwbouw woning kost tussen de €420,= en €750,= per m3 woning. De precieze kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw woning, het afwerkingsniveau en de investeringen die u, ook voor de langere termijn doet, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp.

 

Deze indicatie helpt u goed op weg om voor uzelf een berekening te maken. Wilt u graag de kosten duidelijk inzichtelijk hebben dan is het goed om een eerste gesprek aan te vragen.

 

In het eerste gesprek bespreken we met u uw woonwensen, bekijken we de kavel en het woonvolume. In dit gesprek kunnen wij u wegwijs maken in de kosten voor uw nieuwbouwwoning. Wanneer u een goed beeld heeft van uw wensen,  maken wij voor u een eerste schetsontwerp. Tijdens het schetsontwerp berekenen wij voor u de kosten nauwkeurig, zodat u weet waar u aan toe bent. Veel opdrachtgevers geven aan dat dit prettig is. Het ontzorgt ze, dat is natuurlijk prettig.

 

Gedurende het hele proces houden wij voor u de kosten in de gaten. Zo weet u ten alle tijden waar u aan toe bent. Het geeft u de mogelijkheid om bij te schaven, daar waar het nodig is. Het geeft u ook de kans om, mocht het meevallen, extra wensen in vervulling te laten gaan.

 

Wilt u graag meer informatie over nieuwbouw in Ommen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post