Search:
Vacature ingevuld - Hoogsteder architecten
12552
post-template-default,single,single-post,postid-12552,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Architectenbureau Hoogsteder architecten te Raalte doet mee aan de Berenloop Terschelling. Een sportief architectenbureau. Wij ontwerpen een thuis. Moderne schuurwoningen moderne nieuwbouwwoningen en villa's, maar ook jaren 30 woningen en rietgedekte woningen door heel Nederland.

Vacature ingevuld

Onlangs hadden wij een vacature geplaatst.

 

Hier hebben wij mooie en interessante reactie op mogen ontvangen. Het doet ons een genoegen te melden dat we de vacature inmiddels hebben ingevuld.

 

Vanaf januari wordt ons team versterkt. Wij zijn hier erg blij mee!

 

 

Share Post
Tags: