Search:
Broekland en Heeten nieuwbouw van start - Hoogsteder architecten
12592
post-template-default,single,single-post,postid-12592,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
kaveluitgifte broekland Heeten Broeck Veldegge

Broekland en Heeten nieuwbouw van start

Bent u op zoek naar een kavel? In Broekland en Heeten liggen 21 vrije kavels voor u klaar om uw nieuwbouw woning te realiseren.

Welke type kavels worden er uitgegeven? Het gaat om in totaal 5 vrije kavels behorende bij het nieuwbouwplan ’t Broeck en 16 vrije kavels behorende bij nieuwbouwplan De Veldegge. Hieronder vertellen we u er meer over.

 

Broekland, nieuwbouwplan ’t Broeck

Bij nieuwbouwplan ’t Broeck gaat het om de volgende kavels:

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning. In dit plan is een kavel geschikt voor het realiseren van uw eigen vrijstaande woning. Daarnaast zijn er 4 kavels beschikbaar gesteld voor een twee-onder-een-kapwoning.

 

Heeten, nieuwbouwplan De Veldegge

In dit plan zijn er 6 kavels geschikt voor een vrijstaande woning. 4 Kavels voor een twee-onder-een-kapwoning en tot slot zijn er 4 kavels beschikbaar gesteld voor een rijwoning.

 

Wat moet u doen om uw kavel voor uw nieuwbouwwoning te bemachtigen?

Hieronder leggen we het kort en bondig aan u uit.

De start van de inschrijving is op 6 januari tot en met 20 januari. Heeft u een mooie kavel op het oog? Schrijf u dan binnen dit termijn in. Dat kan via deze site bouwkavel en nieuwbouwlocaties.

Vervolgens is de loting op 25 januari. Bent u uitgeloot dan kunt u tot 1 juni uw optie vasthouden. Bent u zeker van uw zaak dan kunt u de koopovereenkomst ondertekenen en het nodige vastleggen bij de notaris.

De gronden zijn bouwrijp dus u kunt snel van start gaan.

 

Nieuwbouwen in Broekland of Heeten? Overweeg een architect.

Het is prettig om tijdens het proces een architect in de hand te nemen. Zij kunnen u gedurende het gehele proces begeleiden en de juiste gegevens aanleveren. Hoe vind je de juiste architect? Dit artikel helpt u daarbij: Welke architect past bij mij?

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post