Search:
Architect landelijk wonen, samen ontwerpen - Hoogsteder architecten
12623
post-template-default,single,single-post,postid-12623,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
architect landelijk wonen landelijke woning hoeveel kost

Architect landelijk wonen, samen ontwerpen

U heeft een kavel of u heeft een kavel op het oog in een landelijke gebied en u bent op zoek naar een goede architect met ruime ervaring op het gebied van landelijk wonen? Ontdek hier de mogelijkheden om samen met een architect uw landelijke woning te realiseren. In dit artikel lopen we stap voor stap door het proces van ontwerp naar realisatie, waarbij wij u ontzorgen. Zoals we bij vele andere klanten hebben gedaan.

 

Uw wensen, warmte en sfeer wilt u graag samenbrengen in een thuis voor u en uw dierbaren. Wat is de eerste stap die u moet zetten?

 

 

Landelijk wonen, de eerste stap.

Kijk eens rustig rond en bekijk voorbeelden. Noteer wat u aanspreekt en denk vooral na over hoe u graag wilt wonen in uw woning. Wilt u bijvoorbeeld een grote keuken, omdat u van koken houdt. Of heeft u liever een openhaard in de woonkamer, zodat u na een wandeling uit kunt rusten bij uw openhaard. Wat zijn uw woonwensen? Zet het allemaal op een rijtje. Vragen die hierbij helpen zijn de volgende vragen:

 

Met wie gaat u er wonen?

Wat is voor u belangrijk?

Wat is er voor de anderen belangrijk?

Waar houdt u van, wanneer het om u woning gaat? Houdt u juist van koken of juist van lezen. Misschien sport u wel graag of ligt u graag lang in bad?

Hoe ziet het leven in uw woning eruit?

Welke ruimte mogen er zeker niet ontbreken?

Bij welke functies wilt u graag uitzicht en bij welke functies mogen de ruimtes intiemer zijn?

Van welke stijl houdt u? Bekijk hiervoor ook ons portfolio om een richting te bepalen dat u aanspreekt.

 

portfolio

 

Vind u het fijn om met iemand hierover te sparren? Dan nodigen wij u graag uit.

Samen kijken we met u naar uw wensen, de kavel en de mogelijkheden. Veel opdrachtgevers vinden dit verhelderend, omdat het inzicht geeft in datgene wat ze zelf graag willen. We staan erom bekend dat we goed kunnen luisteren, een goede inlevingsvermogen hebben en zinvolle ideeën aandragen.

 

Na het gesprek weet u wat de mogelijkheden. Velen ervaren dit als prettig, omdat ze direct weten waar ze aan toe zijn. Wanneer er een wederzijdse klik is kunnen we, samen met u, een prachtig en passend ontwerp realiseren.

 

Landelijk wonen, de volgende stappen.

 

Heeft u een goed gevoel bij het gesprek? Dan pakken wij de schets rol en gaan aan de slag.

 

Uw wensen en ideeën vertalen wij in een eerste schetsontwerp. Het gesprek en de verdere informatie vormen hierbij het uitgangspunt. Uw ideeën krijgen hierdoor vorm.

Een schetsontwerp geeft een duidelijk beeld van uw toekomstige thuis. Uw krijgt hiervoor van ons diverse schetsen met de structuur en indeling van de plattegrond(en). Ook maken wij een of meerdere gevelopzetten. Dit presenteren wij aan u in een vervolggesprek.

 

Het schetsontwerp kan een schot in de roos zijn en 1 0p 1 gerealiseerd worden, maar het gebeurt vaak dat het ontwerp gedurende het proces groeit, omdat u uw wensen en programma steeds beter in beeld krijgt. Dat is juist een goed teken, want zo creëert u een echt thuis voor uzelf. Stap voor stap gaan we samen verder om uw landelijke woning te realiseren. Per stap begeleiden we u en leggen we aan u uit wat we gaan doen. Hier maken wij, per stap, een passende offerte bij. Dit lichtten we toe, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bent u hierover tevreden dan gaan we verder.

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

Artikel: Architect landelijk wonen

 

Share Post