Search:
Hoeveel kost een schuurwoning in totaal? - Hoogsteder architecten
12678
post-template-default,single,single-post,postid-12678,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
architect landelijk wonen landelijke woning hoeveel kost

Hoeveel kost een schuurwoning in totaal?

Neem contact met ons op

 

Hoeveel kost een schuurwoning in totaal?

Een schuurwoning kost gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. U kunt hiermee een inschatting maken door het volume te vermenigvuldigen met de geschatte kuubsprijs. De kuubsprijs is afhankelijk van o.a. het afwerkingsniveau van uw woning. Kiest u ervoor om veel zelf te doen dan zal de kuubsprijs lager zijn dan wanneer u alles laat doen. Ook spelen specifieke kosten, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp, ook een grote rol in de kuubsprijs. Deze rekensom geeft u een globale indicatie voor uw schuurwoning.

 

Hoeveel kost een schuurwoning? Maak het inzichtelijk met een kostenraming.

Wilt u graag precies weten waar u aan toe bent. Dan is het raadzaam om een kostenraming te maken. Dit doen wij aan de hand van het eerste schetsontwerp. We bespreken met u uw wensen en budget. Daarnaast kijken we samen naar de locatie en de mogelijkheden op de locatie. Dit vertalen we in een eerste schetsontwerp en aan de hand daarvan maken we voor u een kostenraming. Hierdoor ziet u wat uw schuurwoning gaat kosten. Het geeft u tevens de mogelijkheid om bij te stellen wanneer de kosten hoger zijn dan u voor ogen had. Ook heeft u de mogelijkheid om extra onderdelen toe te voegen, wanneer de raming lager is. Kortom, u weet direct waar u aan toe bent. Wanneer u een kostenraming laat maken voor uw schuurwoning.

 

Hoe gaat dit proces in zijn werk?

Wellicht heeft u een locatie of een locatie op het oog. Daarnaast heeft u wellicht al een beeld van wat u graag wilt. Deze informatie neemt u mee naar het eerste gesprek. We nemen alles met u door en onderzoeken wat er mogelijk is op de locatie in samenwerking met u wensen.

Op basis van deze gegevens maken wij een eerste schetsontwerp. Dit bespreken we met u en aan de hand daarvan kunnen wij een kostenraming voor u maken. Vervolgens bespreken we de kostenraming met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Kennis maken met Hoogsteder architecten

Heeft u plannen voor het bouwen van uw schuurwoning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post