Search:
Wonen in Ommen, start De Vlierlanden - Hoogsteder architecten
12697
post-template-default,single,single-post,postid-12697,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wonen in Ommen, start De Vlierlanden

Wonen in Ommen, vanaf nu is het mogelijk om u in te schrijven voor een van de kavels van De Vlierlanden in Ommen. Fase 2a is geopend. De inschrijving is gestart op 10 mei om 12.00 uur. U heeft in totaal 3 weken de tijd om een voorkeurskavel uit te kiezen. Online heeft u inzicht in het aantal gegadigden per kavel. Op deze manier kunt u zelf een inschatting maken op uw kansen bij een eventuele loting. Het werkt als volgt. Hoe hoger het aantal inschrijvers, hoe kleiner uw kans is. Het is mogelijk om tijdens het inschrijfproces van kavel te wisselen. De loting vind plaats op 4 juni.

De Vlierlanden fase 2 bestaat uit vier fases. Het start met fase 2A: Landelijk wonen in de hoven en wordt vervolgt door fase 2B: Bijzonder wonen op ‘de Hoogte’. Vervolgens wordt er gestart met fase 2C: Dorps wonen in het hart en tot slot fase 2D: Natuurlijk wonen in het bos.

Op dit moment is fase 2A in uitgifte gebracht: Landelijk wonen in de hoven. De kavelkaart kunt u hier vinden. (Klik op het woord kavelkaart)

 

 

Wonen in Ommen, aan de rand van stad en land.

 

De Vlierlanden in Ommen is een groene nieuwbouw wijk en ligt op de grens tussen stad en land. Het project de Vlierlanden biedt mooie kansen, zowel als u wilt kopen als huren. Wanneer u graag wilt wonen in een nieuwbouw woning in Ommen dan heeft u de keuze uit 150 kavels. U woont tussen het groen en u hebt een goede verbinding met het centrum van Ommen en het buitengebied.

De fase die nu is gestart is gesitueerd aan de rand van het prachtige Ommense landschap. Het bos in de nabije omgeving. De wijk wordt voorzien van veel groen. Aan de rand van de wijk wordt een nieuwe bosstrook aan gepland. Hier komen wandel- en hardlooppaden. De bosstrook zal een prachtige overgang vormen tussen de nieuwe wijk en het landelijk gebied.

 

 

Hoeveel kost een nieuwbouw woning in Ommen, De Vlierlanden fase 2.

 

Wanneer u een kavel op het oog heeft kunt u zich inschrijven. Daarnaast heeft u wellicht een belangrijke vraag. Hoeveel kost een nieuwbouw woning? Een nieuwbouw woning kost tussen de €420,= en €750,= per m3 woning. Dit geeft u een indicatie wilt u graag nauwkeuriger uw prijs weten, neem dan contact met ons op. Samen bespreken we met u uw wensen en budget. Aan de hand hiervan maken wij een eerste schetsontwerp en kosten berekening. Zo weet u waar u aan toe bent.

 

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW

 

Reviews

 

 

 

Share Post