Search:
Belangstelling voor Noabershof Nijverdal is groot. - Hoogsteder architecten
12730
post-template-default,single,single-post,postid-12730,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Noabershof nijverdal architect

Belangstelling voor Noabershof Nijverdal is groot.

Het Noabershof in Nijverdal wordt goed ontvangen. Het overtreft alle verwachtingen. De belangstelling is groot. Onlangs maakten we, in samenwerking met Jos van den Born en André Odding, de plannen bekend voor het Noabershof. Sindsdien stromen de aanmeldingen binnen.

 

Belangstelling voor het Noabershof

Heeft u belangstelling voor het Noabershof in Nijverdal dan kunt u zich hier aanmelden: info@noabershofnijverdal.nl. Wilt u graag meer informatie over deze manier van wonen, dan verwijzen wij u graag door naar de site: https://www.noabershofnijverdal.nl/

 

Het Noabershof in Nijverdal

Het Noabershof in Nijverdal is een initiatief voor een woonhof voor jongeren en ouderen. Gericht op het noaberschap en de toekomst. De woningen in het Noabershof worden levensloopbestendig, energiezuinig en duurzaam ontworpen en gebouwd. Er komen verschillende types woningen, zowel voor starters, gezinnen en senioren. Tevens is het de bedoeling dat het een mix van koop- en huurwoningen wordt gerealiseerd. De huizen liggen rondom een gemeenschappelijke binnentuin en elke woning heeft zijn eigen tuin.

Daarnaast speelt het noaberschap een belangrijke rol. Het omkijken naar elkaar en elkaar voorthelpen daar waar het kan en mogelijk is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een jong gezien die de hulp krijgt van een extra oppas oma naast de deur. Andersom kunnen jongeren ouderen helpen, bijvoorbeeld bij een zware klus of een boodschap. Echter is niets verplicht.

Het plan bevindt zich in de initiatief fase waarbij ideeën en mogelijkheden worden onderzocht. Wilt u graag meedenken, dan is dit mogelijk. Laat u gegevens achter via de mail naar info@noabershofnijverdal.nl

 

Het woonhof past in de woonvisie van de gemeente Hellendoorn

De wethouder heeft zich enthousiast geuit over de plannen. Het past goed in de woonvisie van de gemeente Hellendoorn. Het bevordert de doorstroming op de woningmarkt. Op dit moment liggen de plannen bij de gemeenten, waar de betrokken ambtenaren zich erover buigen. Na de zomer zien we u graag bij de informatiebijeenkomst in het ZINiN Theater. Deze bijeenkomst is speciaal voor belangstellenden.

 

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen: https://www.noabershofnijverdal.nl/

Share Post