Search:
Wat kost nieuwbouw per kuub? - Hoogsteder architecten
12816
post-template-default,single,single-post,postid-12816,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Hoogsteder architecten Raalte Nieuwbouw woning witte gevels zwart hout_modern kuub

Wat kost nieuwbouw per kuub?

Wat kost een nieuwbouwwoning per kuub? De prijs varieert tussen de €420,= en €850,= per kubieke meter woning. U berekent de totale prijs door de vierkante meters van uw nieuwbouwwoning te vermenigvuldigen met de genoemde prijzen. Dit geeft u een goede indicatie. Natuurlijk zijn de prijzen mede afhankelijk van een aantal factoren, onder andere uw wensen, fluctuaties en duurzame maatregelen spelen een belangrijke rol. Duurzame maatregelen spelen ook een belangrijke rol voor de kosten in de toekomst.

 

 

De kuub kosten nieuwbouw woning inzichtelijk maken

 

Wilt u graag een goede indicatie en weten waar u aan toe bent dan is het raadzaam om een schetsontwerp met kostenraming samen te stellen. Uw wensen worden vertaald in een ontwerp en u ontvangt een kostenoverzicht voor het ontwerp, uw nieuwbouw woning.

 

Veel klanten vinden dit prettig, omdat ze al vroeg weten waar ze aan toe zijn. Het voordeel is ook dat er bijgestuurd kan worden. Soms moeten er een aantal dingen weggelaten worden en soms valt de prijs mee, waardoor er extra wensen toegevoegd kunnen worden. Dit is prettig en het geeft rust.

 

Neem contact met ons op

 

 

Schetsontwerp en kostenraming

 

Om een goede indicatie en overzicht te hebben van wat uw nieuwbouw woning per kuub kost, is het maken van een schetsontwerp met kostenraming een goede start. Hoe gaat het in zijn werk?

 

Wij maken graag eerst kennis met u. Als we beide een goed gevoel hebben bij het gesprek, kunnen we voor u een schetsontwerp en kostenraming maken. Een wederzijdse klik vinden wij waardevol, omdat we samen aan de slag gaan met iets belangrijks, namelijk het realiseren van uw droomwoning.

 

 

Is er een wederzijdse klik, dan gaan we aan de slag.

 

Als er een wederzijdse klik is, maken wij voor u een eerste schetsontwerp. We vertalen uw wensen in een passend en persoonlijk ontwerp. Daarbij maken we een kostenraming. Doordat we aan de hand van het schetsontwerp een kostenraming maken, heeft u een duidelijk overzicht van wat uw droomwoning gaat kosten per kuub.

 

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

Share Post