Search:
Wat is de meerwaarde van een architect? - Hoogsteder architecten
12822
post-template-default,single,single-post,postid-12822,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
rietgedekte moderne woning rieten kap

Wat is de meerwaarde van een architect?

Wat is de meerwaarde? Een goede vraag, want waarom zou u voor een architect kiezen? Terwijl de aannemer het ontwerp al klaar heeft liggen en direct voor u kan beginnen met bouwen.

Daar zit direct de meerwaarde. De ontwerpen van een aannemer zijn standaard. Daar is op zich niets mis mee, maar het laat geen tot weinig ruimte over voor uw wensen. U denkt wellicht te besparen op de ontwerpkosten, maar dat is een denkfout.

Vaak bouwt u maar een keer in uw leven. Een woning die aan de hand van uw wensen, voorkeur en materiaal keuzes is ontworpen, is pas een echt thuis. Een schetsontwerp is een goede start. Uw creëert samen met de architect, uw woning. De kosten hiervoor zijn, in verhouden, interessant. Zeker in verhouding tot de totale kosten.

Wilt u graag een standaard huis? Dan adviseren wij u om naar een aannemer te gaan. Wilt u graag een thuis dat aan uw wensen voldoet dan adviseren wij u om een kennismakingsgesprek te plannen met onze architect(en).

Wij voegen meerwaarde toe aan uw thuis door uw wensen te vertalen in een ontwerp, maar dat niet alleen. Ook voegen wij financiële, functionele en esthetische meerwaarde toe aan uw woning. Dat leggen we graag aan u uit.

 

 

Wij bewaken het budget, onze financiële meerwaarde.

 

Er zijn veel mensen die denken dat een standaardoplossing goedkoper is dan de oplossingen die een architect aandraagt. Die uitdaging gaan we graag met u aan. Wij vinden dit namelijk altijd een interessant onderdeel. Wat is mogelijk? Dat is voor ons een interessante puzzel. Als goede architect halen wij meer uit uw budget. Dit hebben we al keer op keer bewezen.

 

Reviews

 

+ Een goede architect kan slimme oplossingen aandragen die kosten besparen, zonder dat u inlevert op kwaliteit en uitstraling.

+ Een goede architect voorkomt fouten en onnodige kosten door de juiste bouwbegeleiding en goede aansturing tijdens het bouwproces.

+ Een architect beoordeelt voor u de offertes en bekijkt of ze volledig en kloppend zijn, hierdoor komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

+ Een goede architect is op de hoogte van de mogelijkheden om energiezuinig en energieneutraal te bouwen, waardoor u op de langere termijn kosten bespaart.

 

 

Een goede architect bewaakt het proces, de planning en de kosten voor u.

 

Het bouwproces kan soms overweldigend zijn. Een goede architect neemt de verantwoording op zich om de regie te voeren en u zowel inhoudelijk als financieel te adviseren.

Een architect houdt het overzicht en weet wie wat wanneer moet doen. Ons architectenbureau onderhoudt het contact met de gemeente, leveranciers en aannemers. De architect zorgt ervoor dat alles wordt gerealiseerd zoals ontworpen en afgesproken. Ook bewaken we de planning en beschikbare budget. Wij nemen u veel zorgen uit handen en wij besparen u veel tijd.

 

 

Onafhankelijk advies, onze waarde(n).

 

Vaak wordt er niet bij stilgestaan, maar wij opereren onafhankelijk. Dat vinden we belangrijk. Wij willen u een goed advies geven. Dat kunnen we doen doordat we onafhankelijk zijn en niet vast zitten aan constructies waarbij geld wordt uitgewisseld aan elkaar, omdat we bijvoorbeeld een bepaalde aannemer voorschrijven. Wij zijn dus niet verplicht om met bepaalde partijen samen te werken. Als architect zoeken we passende aannemers, installateurs en of andere partijen. Door onze jarenlange ervaringen weten wie waar goed in is. Daar gaat het ons om. Doen waar je goed in bent en samen iets moois creëren.

 

 

Wij leveren maatwerk, onze esthetische meerwaarde

 

Als architectenbureau vertalen wij uw wensen binnen uw budget. Wij gaan graag met uw om tafel om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit doen we aan de hand van een kennismakingsgesprek. Wanneer er een wederzijdse klik is gaan we verder. Anders niet. Wij vinden het belangrijk dat we beide een goed gevoel bij elkaar hebben, omdat we samen iets moois gaan creëren. Uw thuis. Het is waardevol dat we elkaar vertrouwen en uw vertrouwen heeft in onze kunde, creativiteit en expertise.

 

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Post