Search:
Wat kost een nieuwbouw woning? - Hoogsteder architecten
12928
post-template-default,single,single-post,postid-12928,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
zwolle nieuwbouw huis wit gestuct hoogsteder architecten Wat kost een nieuwbouw woning

Wat kost een nieuwbouw woning?

Wat kost een nieuwbouw woning? Een belangrijke vraag wanneer u nieuw wilt gaan bouwen. De prijs voor een nieuwbouw woning wordt uitgerekend middels een kuubsprijs. Hoeveel uw nieuwbouw woning gaat kosten is afhankelijk van het aantal kuubs. Het aantal kuubs vermenigdvuldig u met de kuubsprijs. Om u een indicatie te geven, de kuubsprijzen liggen gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. Let op dit is een indicatie. Wilt u graag een goede indicatie voor uw woning dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

 

Neem contact met ons op

 

 

Ontwerp, wat kost een nieuwbouw woning?

Voordat u van start gaat is het fijn om te weten waar u aan toe bent. Dat begrijpen we. Dat kan met behulp van een eerste schetsontwerp. Wat betekent dit?

We gaan met elkaar in gesprek en we bespreken uw wensen, de locatie en het beoogde budget. Aan de hand van dit gesprek maken wij een eerste schetsontwerp. Met behulp van dit ontwerp kunnen we de vierkante meters uitrekenen voor uw nieuwbouw woning. Het geeft u een goed beeld van hoe uw nieuwbouw woning eruit komt te zien.

 

 

Kostenraming, wat kost nieuwbouw

 

Met behulp van het eerste schetsontwerp maken we een kostenraming. Een kostenraming geeft u een goede indicatie van wat uw nieuwbouw woning gaat kosten. We bepalen de kuubsprijs aan de hand van uw wensen, ook nemen we specifieke onderdelen op in de kostenraming. Zoals bijvoorbeeld een warmtepomp. Zo weet u waar u aan toe bent.

 

Wat neemt u mee naar het gesprek?

 

Wat kost een nieuwbouw woning? Wanneer u graag een goede indicatie wilt, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Het is handig dat u voor dit gesprek de gegevens van de eventuele locatie mee neemt. Ook zijn we benieuwd naar uw wensen. Hoe wilt u graag wonen, wat vind u belangrijk? Wit u graag een grote leef keuken, omdat u graag kookt. Of wilt u graag een royale woonkamer? Denk eens na over hoe u graag wilt wonen en zet het op papier.

Misschien heeft u ook al woningen gezien die u aanspreken. Verzamel deze beelden en neem het mee naar het gesprek. Dit geeft ons namelijk een goed beeld van wat u aanspreekt. Daar voegen we onze creativiteit, expertise en kennis aan toe. Wij maken voor u een passend ontwerp, een thuis dat bij u past met een goede prijsindicatie. Zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW

 

Reviews

 

 

 

Share Post