Search:
Hoeveel kost een villa - Hoogsteder architecten
12940
post-template-default,single,single-post,postid-12940,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
ontwerpen luxe villa bouwen hoogsteder architecten kost

Hoeveel kost een villa

Hoeveel kost het bouwen van een villa? Het bouwen van een villa kost gemiddeld tussen de €520,= en €950,= per kubieke meter villa. Deze prijs is mede afhankelijk van een aantal factoren, waarbij de fluctuatie ook een belangrijke rol speelt. In dit artikel leggen wij het graag aan u uit.

 

Frank Lloyd Wright kenmerken villa architectenbureau kosten

 

Hoeveel kost een villa bouwen?

Om een inschatting te krijgen van hetgeen uw villa gaat kosten kunt u het aantal kubieke meters vermenigvuldigen met de bovengenoemde bedragen. Wilt u graag nauwkeuriger weten waar u aan toe bent? Dan is het raadzaam om een eerste schetsontwerp te laten maken met een kostenraming. Aan de hand van het ontwerp en de kostenraming krijgt u duidelijk inzichtelijk wat uw villa gaat kosten.

 

rietgedekte moderne woning rieten kap

 

Met behulp van een schetsontwerp worden de kosten van uw villa inzichtelijk

Het voordeel van het maken van een eerste schetsontwerp is dat u gelijk uw wensen en andere belangrijke factoren die de prijs bepalen, kunt bespreken met de architect. U weet wat u droomvilla gaat kosten en hoe die eruit komt te zien. De architect kan u wegwijs maken in dat wat haalbaar is en de architect kan ook alternatieven voordragen. Zodat uw droomvilla gerealiseerd kan worden.

 

luxe villa bouwen

Hoeveel kost een villa, het bepalen van de kosten

Hoe gaat het in zijn werk? We ontmoeten elkaar, bijvoorbeeld bij ons op kantoor. We bespreken uw wensen, de mogelijkheden op de locatie en het beoogde budget. Daarnaast laten we voorbeelden zien en gebruiken we onze creativiteit, kennis en expertise om voor u een passend schetsontwerp te maken. Na het gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp. Daarnaast maken we voor u een kostenraming. Hierin staat duidelijk en overzichtelijk wat u voor kosten kunt verwachten.

Veel klanten ervaren dit als een prettige manier om duidelijkheid te krijgen. Het ontwerp voldoet aan hun droom villa en men weet wat het gaat kosten.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over uw mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW

 

Reviews

 

 

 

Share Post