Search:
winnaar prijsvraag sociale huurwoningen - Hoogsteder architecten
13383
post-template-default,single,single-post,postid-13383,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
sociale huurwoningen hoogsteder architecten

winnaar prijsvraag sociale huurwoningen

In Maarsbergen worden 6 sociale huurwoningen gerealiseerd in een bijzondere setting.

De selectie van het plan van architect / aannemer combinatie is gewonnen door Hoogsteder architecten icm Reinbouw!

Op een fraaie locatie aan de rand van Maarsbergen zal een erf verschijnen met een 2 gebouwen in de vorm van een havezate en schuur met ieder 3 woningen. Een bijzondere setting met vrij uitzicht en rondom in bijpassende groene aankleding.

Binnenkort zal gestart worden met de uitvoering voor woningcorporatie Heuvelrug Wonen te Doorn.

 

Share Post