Search:
bouwen in Nieuw Heeten plan Marissink - Hoogsteder architecten
13438
post-template-default,single,single-post,postid-13438,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
nieuw heeten

bouwen in Nieuw Heeten plan Marissink

uw duurzame (schuur-) woning in Nieuw Heeten

plan marissnk Nieuw Heeten stedenbouwkundig plan

plan Marissink Nieuw Heeten stedenbouwkundig plan

Aan de oostzijde van Nieuw Heeten ligt woningbouwlocatie Marissink. Het plangebied heeft een oppervlakte van 2,4 hectare en is vernoemd naar de inmiddels gesloopte boerderij van de familie die er woonde. Het plan bestaat uit twee fases. Daarnaast zijn er vier kavels beschikbaar voor de Rood-voor-Rood regeling.

 

Als u nieuwbouwplannen heeft en inmiddels een kavel op deze of andere locatie heeft kunnen bemachtigen helpen wij u als Raaltense architecten graag verder met uw ontwerp. Zie onze portfolio voor referenties.

nieuwbouw nieuw heeten gemeente raalte plan Marissink

bestemmingsplan Marissink

Wij zijn u graag van dienst

Een duurzame (schuur-) woning is onze specialiteit. Graag gaan wij met u in gesprek voor een nadere kennismaking!

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, blijven we toegewijd aan onze missie om biobased en duurzaam bouwen naar nieuwe hoogten te tillen. Met onze rijke ervaring, diepgaande kennis en ongeëvenaarde passie zetten we ons in om de gebouwen van de toekomst vorm te geven, waarin esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan.

Ontwerp schuurwoning in landelijk gebied

 

Neem contact met ons op
Share Post