Search:
Nieuwbouw op Franciscushof Zuid Raalte - Hoogsteder architecten
13582
post-template-default,single,single-post,postid-13582,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Franciscushof zuid Raalte

Nieuwbouw op Franciscushof Zuid Raalte

Nieuwbouw op Franciscushof Zuid Raalte

Bent u een toekomstige bewoner van Francishof Zuid te Raalte.

Dan willen wij u feliciteren met het verwerven van uw kavel in het prachtige Franciscus Zuid te Raalte. U heeft met succes de eerste stap gezet op weg naar uw droomwoning in het schitterende nieuwbouwproject tussen de N35 en het al gerealiseerde deel van Francishof. Wij kunnen niet wachten om samen met u dit avontuur aan te gaan.

 

Franciscushof zuid Raalte

Franciscushof zuid Raalte

Deze nieuwbouw locatie bestaat uit vier deelgebieden. In totaal komen hier ongeveer 170 woningen. De woning worden gerealiseerd in een groene, landelijke setting in een ruime opzet.

 

Van schets naar startbouw

Wij vinden het belangrijk dat we een samen een woning ontwerpen die past bij uw wensen en eisen. Door u te bevragen zullen wij uw woonwensen inventariseren en vertalen naar een ontwerp.

In het stappen plan is terug te lezen hoe het proces van schets naar startbouw eruit ziet.

We beginnen met een schets en werken deze in stappen verder uit naar een te realiseren ontwerp. Als architect kunnen wij u daarbij onafhankelijk bijstaan in het maken van keuzes.

 

schetsontwerp woning raalte modern architecten

Van eerste schets naar visualisatie

 

risaliet moderne woning architect raalte

Visualisatie van de woning

Daarnaast is de plek ook belangrijk in het ontwerpen van uw droomwoning. Verscholen in het bos in een lommerrijke omgeving denken wij graag mee in het ontwerpen van een boswoning. In ons portfolio zijn verschillende referentieprojecten te vinden. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde stijl en kunnen meedenken in allerlei stijlen. Heeft u een kavel op het eiland, in bosrijk of op de erven. Wij ontwerpen voor u een passende woning.

Daarbij denken wij mee in de maximaal haalbare grote van de woningen, waarbij onze ervaring is dat wij vaak meer mogelijkheden zien dan in eerste instantie aanwezig lijkt.

 

Duurzaam ontwerpen

De woning moet natuurlijk voldoen aan de huidige geldende eisen, maar wij kunnen daarin ook een stap verder gaan. We hebben ervaring in het ontwerpen van duurzame woningen. Waarbij de woningen aardgasloos en volgens de BENG norm ontworpen worden. Daarboven op hebben wij kennis van het gebruik van zoveel als mogelijk natuurlijke materialen, ecologisch materiaalgebruik, of het gebruik van hernieuwbare of circulaire materialen. Het klimaatadaptief en natuur inclusief ontwerpen, waarbij we groene daken toepassen of nestkasten voor vogel- en insectensoorten integreren in het ontwerp.

biobased duurzame woning achterhoek ommen kalkhennep materialen bouw

biobased circulaire duurzame woning

Share Post