Search:
Architect landelijke woning - Hoogsteder architecten
11985
page-template-default,page,page-id-11985,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Architect landelijke woning

U bent op zoek naar een architect landelijke woning? Graag wilt u uw eigen woning bouwen en u staat voor de keuze: in welke stijl laat ik mijn nieuwe thuis ontwerpen en bouwen?

 

De rol van de architect is niet alleen het vertalen van uw wensen naar een bouwtekening.

 

Het is ook de taak van de architect om aan te voelen wat u wilt en om uw wensen te visualiseren in een ontwerp van uw toekomstige woning.

 

Wellicht kiest u voor een klassieke woning in landelijke stijl, of gaat u voor een moderne woning in landelijke stijl.

 

Ons architectenbureau heeft veel ervaring met landelijke woningen, wij helpen u  graag met een ontwerp voor uw woning in deze stijl!

luxe villa bouwen

Architect landelijke woning

Landelijke villa

Wanneer u een bouwkavel heeft in de buurt van een bos, waar de herten in uw achtertuin kunnen lopen. Of u heeft een bouwkavel in een buitenwijk van de randstad. Het maakt voor een ons, als architect,  niet uit. Een landelijke villa is een villa die karakteristiek, huiselijk en romantisch aanvoelt, waar deze ook staat. Het is aan ons de taak dat u in uw woning de landelijke sfeer kan beleven.

Door in gesprek te gaan met onze architect landelijke stijl, kunt u samen met de architect, uw droomwoning ontwerpen. Graag luisteren wij naar uw wensen en ideeën. Dit brengen wij samen met onze creativiteit, kennis en expertise. Juist hierdoor ontstaat er een thuis dat bij u past. Wij hebben meerdere landelijke villa’s en landelijke woningen mogen ontwerpen, na tevredenheid van onze opdrachtgevers. Juist deze kennis nemen wij graag mee tijdens het ontwerpen van u landelijke villa.

eiken riet nieuwbouw schuurwoning salland twente
strakke moderne woning luttenberg
architect landelijke woning moderne woning baksteen luttenberg
wat kost een schuurwoning laten bouwen Scandinavische stijl schuurwoning moderne woning hout dakpan architectenbureau hoogsteder architecten ron hoogsteder

Bent u benieuwd naar de kosten voor het bouwen van een landelijke woning of

wilt u graag kennis maken met onze architect?

Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen of

maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vraag hier het vrijblijvend aan

Architect landelijke woning

Kernmerken landelijke woning

 

Een landelijke villa past op een rustieke manier in de natuurlijk omgeving. Dit komt vaak door de ruimtelijkheid van de woning en het gebruik van diverse natuurlijke materialen. Een landelijke villa heeft een rieten dak, klassieke dakpannen of een leien dak. Naast de herkenbare stijl wordt er vaak gebruik gemaakt van speciale materialen die de landelijke villa haar kenmerkende uitstraling geven. Zo werkt onze architect landelijke woning vaak met o.a. hout, stucwerk en Belgisch hardsteen.

't Broeck architect landelijke woning moderne rietgedekte villa rietgedekte woning rietgedekte landhuis architectenbureau hoogsteder architecten
Landelijk wonen met eiken houten details rode bakstenen gevel architectenbureau hoogsteder architecten
architect landelijk wonen landelijke woning hoeveel kost
Landelijk wonen met houten details rode bakstenen gevel hoogsteder architecten

Architect landelijke woning

Landelijk wonen geeft een gevoel van weidsheid

 

Het woord landelijk zegt het al: de woning in landelijke stijl staat middenin de natuur. Dit betekenend niet dat uw huis middenin een groot bos gebouwd moet worden. Of u nu een kavel heeft in de randstad of in het landelijke gebied. Wanneer u uw lievelingsbomen strategisch in de tuin plaatst kan het gevoel van natuurlijke geborgenheid gewaarborgd blijven. In uw huis, als vanaf uw lounge set op uw veranda, heeft u het gevoel middenin de natuur te zitten. Hier kunt u genieten van de rust.

 

In uw landelijke woning versterken we dit gevoel door veelvuldig gebruik te maken van ramen met uitzicht over uw tuin en het landschap. De ramen zorgen ook voor een natuurlijk lichtinval. Om de ruimtelijke beleving te versterken kijken we naar de wensen en mogelijkheden van veranda’s en doorgangen. Zo ontwerpt onze architect van uw landelijke woning soms een tuinkamer of werken we met glazen panelen die zomers opengeschoven kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een veranda waardoor u kunt genieten van de geuren van uw bloemen. Laten we u buitenhaard niet vergeten. Zo kunt u warm genieten van uw landelijke villa, uw thuis, in de natuur.

Architect landelijke woning

Zo zijn er meer ontwerpoplossingen die bijdragen aan de beleving van uw landelijke woning.

Onze architect landelijke stijl vertelt u daar graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Architect landelijke woning

Kennismaken met Hoogsteder architecten?

 

De ontwerpen van hoogsteder architecten kernmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze uitgangspunten voor het ontwerpen van een landelijke villa zijn uw wensen en uw budget.

Heeft u plannen voor het bouwen van uw landelijke villa? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Neem contact met ons op
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten