Search:
Architectenbureau uit Overijssel; Hoogsteder architecten - Hoogsteder architecten
11675
page-template-default,page,page-id-11675,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Architectenbureau uit Overijssel

 

Hoogsteder architecten, het architectenbureau uit Overijssel is gevestigd in Raalte. Raalte is veelzijdig en het bruisende hart van Salland, waar gastvrijheid, vriendelijkheid en gezelligheid voor op staat. Wij horen vaak van onze opdrachtgevers dat het een ‘feest’ is om naar ons toe te rijden. De binnendoor wegen laten u al het prachtigs zien. Vanaf een fraaie locatie heten wij onze klanten welkom. Raalte wordt omringd door een afwisselend landschap tussen het rivierenlandschap van de IJssel en de heuvels van het Nationaal Park De Sallanse Heuvelrug.

Architectenbureau uit Overijssel met landelijke dekking.

 

De ontwerpen en projecten van Hoogsteder architecten bevinden zich in een groot deel van Nederland en Duitsland. Door heel Nederland combineren we onze creatieve kwaliteiten met onze Sallandse nuchterheid en werkethiek. Onze werkwijze wordt door veel klanten gewaardeerd. U kunt deze lezen in de reviews van onze opdrachtgevers.

architect landelijke woning moderne woning baksteen luttenberg
architect landelijk wonen landelijke woning hoeveel kost

Architect met creativiteit en Sallandse nuchterheid.

 

Wij zijn creatieve personen. Dat is te zien aan onze gerealiseerde nieuwbouwwoningen, schuurwoningen en verbouwingen. Bij iedere ontwerpopgave combineren we uw wensen, ideeën en budget met onze creativiteit, kennis en expertise. We zijn nuchter, dat betekend dat we eerlijk en recht door zee zijn, met twee voeten in de aarde. Wij houden hiervan. Wij houden ervan om iets moois te realiseren en om een thuis te ontwerpen voor u. Dat doen wij in combinatie met onze Sallandse nuchterheid en werk houding.

portfolio raalte strakke moderne woning woonhuis gezinswoning vrijstaand vrijstaande nieuwbouw
Hoogsteder architecten Raalte Nieuwbouw woning witte gevels zwart hout_modern kuub

Internationale opdrachtgevers.

 

Hoogsteder architecten werkt voor opdrachtgevers in Nederland, maar ook voor klanten in het buitenland, zoals bijvoorbeeld Duitsland. Vaak werken we met een lokale architect. De ontwerpen worden in Nederland gerealiseerd en de lokale architect controleert of alles naar juistheid wordt gerealiseerd. De moderne technieken helpt ons bij de communicatie tijdens deze ontwerpopgaven. Dat is een leuke uitdaging.

 

Hoogsteder architecten is een architectenbureau uit Overijssel. Creatief, nuchter en vol kennis. Of u nu een architect of architectenbureau zoekt uit Overijssel of ver daar buiten. Wij helpen u graag verder met het ontwerpen en realiseren van uw thuis. Neem contact met ons op via het contactformulier om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

ontwerpen royale moderne villa berlijn eigentijds wit stucwerk architectenbureau hoogsteder architecten

Wij ontmoeten u graag.

Om kennis te maken en te sparren over wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag hieronder uw vrijblijvende kennismaking gesprek aan

met Ron Hoogsteder van Hoogsteder architecten.

    vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten