Search:
Architectenbureau Wijhe en omgeving - Hoogsteder architecten
11523
page-template-default,page,page-id-11523,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Architectenbureau Heino en wijde omgeving.

Architectenbureau Wijhe > U woont in Wijhe en bent op zoek naar een architectenbureau in Wijhe of in de omgeving van Wijhe. In ieder geval dicht bij u in de buurt. Hoogsteder architecten is in dat geval een interessante architectenbureau voor u.

Hoogsteder architecten ontwerpt woningen, moderne schuurwoningen, en villa’s.

Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en

brengen dit samen met onze creativiteit en expertise.

Het resultaat is uw droomwoning.

Daar gaan wij voor!

Hoogsteder architecten is nuchter, creatief en vakkundig. De gerealiseerde ontwerpen van dit architectenbureau staan in Salland, Overijssel en ver er buiten.

Klanten die hun woning hebben laten ontwerpen door architectenbureau Hoogsteder architecten zeggen bijvoorbeeld:

Onze klanten kiezen voor onze expertise, kwaliteit en service die wij als architectenbureau te bieden hebben. Wij nemen de tijd om te luisteren naar de wensen en behoeften van een opdrachtgever en komen samen tot een prachtig ontwerp.

Wij zijn een architectenbureau die een ontwerp maakt, samen met de opdrachtgever.

Wij realiseren onze ontwerpen samen met onze cliënten. Daardoor ontstaat er altijd een eigen thuis. Een persoonlijk huis met een eigen stijl. Die stijl ontstaat doordat we luisteren naar de wensen. Daarnaast kijken wij als architectenbureau naar de mogelijkheden van de klant en de locatie. We werken samen, door u te bevragen en u te adviseren. Zo kijken we naar uw woonwensen, uw budget en de beoogde locatie. Ook nemen wij in al onze ontwerpen het duurzaam ontwerpen mee. Dit wordt samen een synergie.

Als architectenbureau houden wij van duidelijkheid, u ook?

Wij houden van duidelijkheid. Afspraak is afspraak.

“Onze Sallandse nuchterheid voert in onze aanpak de boventoon en vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.”

Onze Sallandse nuchterheid vind u ook terug in onze werkwijze. Heldere stappen en duidelijke taal. Dit zorgt ervoor dat het ontwerpproces inzichtelijk wordt, ook voor u.

Bij ons begint alles met een eerste kennismakingsgesprek en een goede kop koffie. Wij hechten er waarde aan dat er een wederzijdse klik is, zodat er een aangename samenwerking ontstaat tussen de opdrachtgever en de architect. Daarom maken wij graag eerst kennis. Met dit gesprek hopen wij u inzicht te geven in de mogelijkheden voor uw woning. We luisteren naar uw woonwensen en kijken we samen naar de locatie en mogelijkheden op de kavel. Ook is het mogelijk om in dit gesprek referentie beelden te bespreken en het beschikbare budget. Uiteindelijk hopen wij een mooie opdracht in samenwerking met u te kunnen realiseren.

Heeft u een goed gevoel bij dit gesprek en wij ook dan gaan we samen uw droomwoning ontwerpen middels een schetsplan.

De stappen voor het realiseren van uw droomwoning.

Schetsplan

Naar aanleiding van ons gesprek maken wij een schetsplan. Een schetsplan is een eerste aanzet voor het ontwerp van uw woning. Het geeft een duidelijk beeld van de woning op de locatie. De structuur en de indeling van uw woning. Vaak maken wij ook een of meerdere gevelopzetten, zodat u een goed beeld krijgt. In het schetsplan ziet u uw wensen en dromen vertaald in een ontwerp. Een schetsontwerp kan een schot in de roos zijn. Vaak zien wij dat door een schetsontwerp het beeld steeds duidelijker wordt. Her en der worden wensen nog scherpen en het ontwerp kan hierop aangepast worden. We bespreken het schetsontwerp en de offerte voor het vervolgtraject. Aan het einde van dit gesprek bepaald u of we met het ontwerp verder gaan of niet.

Aangepast schetsontwerp

Gaan we samen verder dan passen we het schetsontwerp aan. Naar aanleiding van ons vorige gesprek worden de aanpassingen verwerkt. De tekeningen, zoals de plattegronden en gevels worden verder uitgewerkt. Details komen inzichtelijk in beeld. Zoals bijvoorbeeld het bepalen van de positie van de haard of de indeling en gebruik van de ruimte.

Stappenplan ontwerp en bouw proces hierdoor kunt u kennis maken met hoogsteder architecten architect te raalte

Indienen schetsontwerp

Wanneer het ontwerp helemaal naar uw wens is wordt het plan getoetst door de gemeente en de welstand. Zij geven een voorlopig advies over het ontwerp. Wanneer de gemeente ene positieve reactie geeft kan de bouwvergunning worden voorbereid. Samen zijn we een stap dichter bij het realiseren van uw droom.

Bouwvergunning

Wij maken de stukken gereed en dienen voor u de bouwaanvraag in bij uw gemeente. Voor de stukken voor de bouwaanvraag zijn extra tekeningen en berekeningen nodig. Ook is het nodig om een installatieconcept te kiezen. Daarnaast zijn er constructieve berekeningen nodig. Hoogsteder architecten adviseert u hierbij. Wij zorgen dat alle stukken compleet zijn en ingediend kunnen worden. Zo coördineren wij de bouwvergunning.

Prijsvorming

Wij zijn een onafhankelijke adviseur. Dat vinden wij belangrijk. Dit houdt namelijk in dat wij niet verbonden zijn aan een aannemer of ontwikkelaar. U heeft de vrije keuze en helpen u desgewenst bij het maken van deze keuze. In deze fase wordt namelijk de uitvoerende partij gekozen. U kunt ervoor kiezen om met een lokale bouwer uit Heino of omgeving in zee te gaan. Ook kunt u ervoor kiezen om meerdere aannemers aan te schrijven. Tevens bepalen we in deze fase ook het afwerkingsniveau van uw huis.

Het ontwerp bouwen

Wanneer alle stukken door de gemeente zijn goedgekeurd en de aannemer is geselecteerd dan kan de bouw van uw droomwoning beginnen. Binnenkort loopt u rond in uw eigen ontworpen woning.

Deze opdrachtgevers gingen u voor:

“Het resultaat is elke dag weer een genoegen.”

Ron is een goede luisteraar en heeft daarbij een prima netwerk om zich heen, zodat creativiteit, kwaliteit en ervaring gewaarborgd is.

architect luxe villa bouwen met wit stucwerk en zwarte dakpannen ontworpen door Ron Hoogsteder van Hoogsteder architecten te Raalte, vrijblijvend gesprek architectenbureau uit Overijssel
Verbouwen Verbouw Deze bestaande woning is verbouwt, zodat de woning weer voldoet aan alle wensen. Aan de tuinzijde van de woning is er een aanbouw toegevoegd die zorgt voor extra ruimte voor de keuken en eetkamer. De grote te openen glaspartijen zorgen voor een vriendelijke overgang naar de tuin. Het overstek maakt dat de eetkamer, bij geopende deuren, een verlengstuk van de tuin is. architectenbureau wijhe

“Een huis ( ver) bouw je, een thuis schep je!”

Prima ondersteuning van Hoogsteder architect bij de verbouw van ons huis. Daardoor hebben we een prachtige tuinkamer met mooi uitzicht op onze tuin waar we volop van genieten. “Een huis ( ver) bouw je, een thuis schep je!”

Wij houden van ons werk, architectenbureau Wijhe en omgeving.

Elke opdracht heeft zijn eigen uitdaging. Wij vinden het elke keer een leuke uitdaging om uw wensen en eisen te vertalen naar een realiseerbaar ontwerp. Wij zijn oplossingsgericht. Met slimme oplossingen laten wij zien dat er meer mogelijk is dan in eerste instantie wordt gedacht. Onze opdrachtgevers zeggen vaak dat wij niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Daardoor kunnen we dromen werkelijkheid laten worden.

Een ander pluspunt van Hoogsteder architecten is dat wij werken met een contactpersoon naar u toe. Dat creëert duidelijkheid en geeft overzicht. Het scheelt u een hoop tijd, frustratie, onnodige faalkosten en geld.

Architectenbureau Wijhe > U bent op zoek naar een vakkundig architectenbureau In Wijhe of in de omgeving van Wijhe. Hoogsteder architecten is in dat geval een interessante architectenbureau voor u.

Architectenbureau Wijhe en wijde omgeving.

Ons architectenbureau heeft projecten gerealiseerd in Salland, Overijssel, Nederland en daar buiten. Wilt u graag weten wat voor u de mogelijkheden zijn, maak dan een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar. Wij ontmoeten u graag.

Vrijblijvend kennismaking gesprek

Vraag hieronder uw vrijblijvende kennismaking gesprek aan

met Ron Hoogsteder van Hoogsteder architecten. 

    Architectenbureau Wijhe: Hoogsteder architecten is de Huis architect voor uw woning. 

    Artikel: Architectenbureau Wijhe