Search:
Biobased architect - Hoogsteder architecten
13491
page-template-default,page,page-id-13491,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Biobased architect.

 

Bent u op zoek naar een biobased architect? Welkom bij Hoogsteder architecten. Wij staan bekend om onze nuchter aanpak waarbij we idealisme combineren met realisme en haalbaarheid met betaalbaarheid. Als architect nemen we onze rol serieus. Zowel voor u als opdrachtgevers als voor de aarde. Daarom zijn wij voorstander van biobased bouwen. Steeds meer mensen delen deze mening en dat is belangrijk, want de bouwwereld is wereldwijd verantwoordelijk voor een grote hoeveelheid CO2-uitstoot. Dit kunnen we in mindering brengen door slimme ontwerpoplossingen en natuurlijke materialen.

clt-duurzaam-energie-nom-biobased-hout-circulair-woning-modern-passief-bouwen-lemson-pergola
hout biobased bouwen duurder gezond dampopen betekenis

Onze ervaring als biobased architect.

 

Als biobased architect hebben we inmiddels een ruimte ervaring, in kleine en grootschalige projecten, zoals woningen, kantoren, scholen en zorg-wonen. We nemen onze opdrachtgevers mee in de mogelijkheden, maar houden daarin ook de haalbaarheid en betaalbaarheid in de gaten. We zetten onze expertise in om een goed ontwerp te leveren. Dit doen we onder anderen door slim gebruik van biobased materialen en het inzetten van zonne-energiesystemen. Groene ruimtes en natuurlijke elementen, dat resulteert in een gezonde en stimulerende omgeving.

Bekijk de projecten

Samen werken met u als opdrachtgever.

 

Bij alles wat we doen, werken we graag nauw samen met onze opdrachtgevers. De nauwe samenwerking stelt ons in staat om uw wensen te begrijpen en te vertalen in een innovatief ontwerp dat gehoor geeft aan hetgeen u voor ogen heeft. Gelukkig wordt een duurzaam gebouw steeds meer en meer op waarde geschat en het belang ervan in gezien. Met onze rijke ervaring, kennis en passie zetten we ons, als biobased architect, in om de gebouwen van de toekomst vorm te geven. Waarin esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan.

In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning.
duurzame natuurinclusieve woonhof

Voorbeeld projecten van biobased bouwen en ontwerpen.

 

Ons portfolio laat zien wat we kunnen. We hebben diverse projecten opgeleverd die voldoen aan de hoge normen van duurzaamheid en esthetiek. Inmiddels hebben we ruime ervaring met het renoveren en transformeren van bestaande gebouwen tot duurzame ruimte. We zijn trots op de projecten die we samen met onze opdrachtgevers hebben mogen realiseren. Neem een kijkje in ons portfolio en lees de reviews van onze klanten. Spreekt het u aan en overweegt u om biobased te gaan ontwerpen en bouwen. Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak met Ron Hoogsteder via onderstaande formulier.

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten