Search:
Biobased architecten - Hoogsteder architecten
13516
page-template-default,page,page-id-13516,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Biobased architecten

 

U wilt graag biobased bouwen en zoekt goede biobased architecten? Graag laten we u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Onze nuchtere aanpak, combineren we met uw idealen, realisme, haalbaarheid en betaalbaarheid. We stellen de vraag achter de vraag en luisteren graag. Graag horen we wat uw wensen zijn, welke idealen heeft u? vervolgens gaan wij aan de slag en gebruiken we onze creativiteit om voor u een passend ontwerp te realiseren. Daarbij kijken we ook naar de haalbaarheid en betaalbaarheid. Dit vinden wij belangrijk, want alleen dan kan een ontwerp gerealiseerd worden. Als biobased architecten zijn wij een voorstander van biobased bouwen. Wereldwijd is de bouwwereld helaas verantwoordelijk voor een grote hoeveelheid CO-2-uitstoot. Wij zien het als een belangrijke taak, aan ons als architectenbureau, om dit in mindering te brengen. Dit doen we door slimme ontwerpoplossingen, het kiezen van bewuste materialen en meer. Inmiddels hebben we een ruime ervaring en kennis opgebouwd.

biobased duurzame woning achterhoek ommen kalkhennep materialen bouw
hout biobased bouwen duurder gezond dampopen betekenis

Ervaring als biobased architecten.

 

Wij ontwerpen graag slim. Zowel met een groot al beperkt budget kijken we graag naar de mogelijkheden. Hierbij zetten we onze creativiteit, kennis en expertise volop in. We vinden het een leuke uitdaging om voor u een biobased ontwerp te mogen maken. Inmiddels hebben we ruime ervaring in kleine en grootschalige projecten. Bij elk project geldt dat we onze opdrachtgever mee nemen in de mogelijkheden. Veel opdrachtgevers waarderen dit en zien dit als een groot voordeel, wat het met zich meebrengt wanneer u met ons samen gaat werken. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om goed samen te werken. Dit stelt ons in staat om uw wensen te begrijpen en te vertalen naar een passend ontwerp.

Bekijk de projecten

Gerealiseerde biobased projecten.

 

De aarde is belangrijk voor ons allemaal. Steeds meer opdrachtgevers zien de waarde van biobased bouwen. We zijn blij dat ze met ons aan de slag willen gaan om hun project te realiseren. Inmiddels hebben we ruimte ervaring in biobased ontwerpen. Daar zijn we trots op. De projecten voldoen aan de hoge normen van duurzaamheid en esthetiek. Deze kunt u in ons portfolio bekijken. Spreekt het u aan, biobased ontwerpen en bouwen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning.

Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak met Ron Hoogsteder via onderstaande formulier.

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten