Search:
Bouwen moderne villa, wat kost het? - Hoogsteder architecten
12755
page-template-default,page,page-id-12755,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat kost het bouwen van een moderne villa?

In dit artikel leggen wij het graag aan u uit.

Hier vindt u een duidelijk overzicht van de totale kosten en

wat er allemaal bij komt kijken om een moderne villa te laten ontwerpen en bouwen.

De totale kosten van het bouwen van een moderne villa.

In totaal kost een moderne villa bouwen tussen de  €500,= en €950,= per kubieke meter woning. Deze prijs geeft u een goede indicatie per kubieke meter woning. Wilt u graag de totale kosten weten dan kunt u alvast de volgende rekensom maken. U neemt het aantal kubieke meters van uw woning en vermenigvuldigd dit met bovenstaande bedragen. Dit geeft u een indicatie van de totale kosten van het bouwen van een moderne villa. Het mag duidelijk zijn dat dit een schatting is. Wilt u graag exact weten waar u aan toe bent, dan adviseren wij u om een kostenraming te laten maken.

Onze klanten aan het woord
frank lloyd wright stijl Hoogsteder architecten Wat kost het bouwen van een moderne villa
Woning buitengebied luttenberg hoogsteder architecten

Wat is een kostenraming?

Een kostenraming is een overzicht van de middelen die nodig zijn voor uw woning. Elk onderdeel wordt geprijsd, waardoor u een totaal overzicht krijgt van de totale kosten voor het bouwen van uw moderne villa. Om een kostenraming te kunnen maken is het belangrijk om eerst uw wensen te inventariseren. Naast de beoogde locatie en uw budget. Dit doen we aan de hand van een eerste schetsontwerp. Dit geeft u en ons een goed beeld van uw villa. Het ontwerp bespreken we met elkaar en aan de hand hiervan maken wij een kostenraming.  Zo weet u wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Het voordeel van een eerste schetsontwerp met kostenraming is dat u direct kunt bijsturen. Waardoor blijkt dat er vaak meer mogelijk is, dan men voor die tijd had verwacht. Daarnaast geven veel klanten aan dat het hun ontzorgt en zekerheid biedt.

Wat is een eerste schetsontwerp?

Een eerste schetsontwerp is de vertaling van uw wensen en dromen in een compleet ontwerp, gemaakt door onze architect. We bespreken met u de beoogde locatie, de mogelijkheden op de locatie en de te bouwen volume. Daarnaast bespreken we met u uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een fantastische leef keuken of een relaxt ruimte? Al deze wensen bespreken we en vertalen we in een eerste schetsontwerp. Een eerste schetsontwerp laat u zien hoe uw wensen er in werkelijk uit komen te zien, wanneer een architect er mee aan de slag gaat.

Veel klanten zijn enthousiast wanneer ze tijdens het bespreken van hun schetsontwerp de mogelijkheden zien. Ook zien ze de meerwaarde van de architect. Een architect komt vaak met ideeën en ontwerpoplossingen die net dat beetje extra geven. Dat, terwijl een eerste schetsontwerp voor een relatief lage prijs uitgevoerd kan worden.

Moderne boerderij, moderne schuurwoning in het buitengebied met zicht op het landschap. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. rietgedekte woning rietgedekte huizen rietgedekte landhuizen jaren 30 stijl

De kosten voor het bouwen van een moderne villa

Samenvattend, kunt u zelf uw berekening maken met de rekensom die wij u hierboven hebben gegeven. Wilt u graag precies weten waar u aan toe bent dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Telefonisch kunnen wij u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen, rondom het bouwen van uw moderne villa.

Wat kost een moderne villa bouwen?

 

Wij maken het graag voor u inzichtelijk. De ontwerpen van hoogsteder architecten kernmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze uitgangspunten voor het ontwerpen van een moderne villa zijn uw wensen en uw budget.

Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Neem contact met ons op
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten