Search:
Hoeveel kost een gemiddelde schuurwoning - Hoogsteder architecten
12334
page-template-default,page,page-id-12334,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoeveel kost een gemiddelde schuurwoning?

De prijs ligt tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter schuurwoning. De totale kosten zijn mede afhankelijk van uw wensen, het afwerkingsniveau en de grootte van uw schuurwoning. De genoemde gemiddelde prijzen geeft u een goede indicatie.

eiken riet nieuwbouw schuurwoning salland twente
hoeveel kost een schuurwoning ontwerp schuurwoning hoogsteder architecten huis bouwen

Wanneer u graag een goed overzicht wilt hebben van de kosten voor uw schuurwoning. Raden wij u aan om een kostenraming te doen. Dit betekent dat wij met u om tafel gaan en uw schuurwoning bespreken. Vervolgens maken wij een eerste schetsontwerp. Dit is een ontwerp waarbij uw wensen, ideeën en verlangens vertaald zijn in een passend ontwerp. Na aanleiding van dit ontwerp kan er een goede kostenraming worden gemaakt.

Wij maken de gemiddelde kosten voor uw schuurwoning inzichtelijk.

Het voordeel van een kostenraming is dat het u direct inzicht geeft in de kosten van uw schuurwoning. Wij maken een dergelijke raming als volgt. Het volume vermenigvuldigen we met het aantal kuubs en de geschatte kuubsprijs. Ook voegen wij hier de specifieke posten aan toe, zoals bijvoorbeeld duurzame oplossingen, denk hierbij aan een warmtepomp. Alles zetten wij voor u op een rij, waardoor u een goede inschatting krijgt in de kosten.

 

De kostenraming spreken we puntsgewijs met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

moderne woning bouwen Moderne schuurwoning, landelijk, Ron Hoogsteder, Hoogsteder architecten Raalte. Hoogsteder architecten ondersteund u ook bij het bouwen van uw woning. Woning bouwen.
tolhuis raalte gemeentelijk monument nieuwbouw woning
landelijke schuurwonig eigentijdse woning buitengebied hoogsteder architecten
kosten Landelijk wonen in deze moderne schuurwoning is een feest. De schuurwoning is van alle gemakken voorzien. Tevens duurzaam en energiezuinig. Deze schuurwoning is ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. Bekijk ons ook artikel duurzaam bouwen in drie stappen. moderne villa nieuwbouw villa ontwerp villa
wat kost een schuurwoning laten bouwen Scandinavische stijl schuurwoning moderne woning hout dakpan architectenbureau hoogsteder architecten ron hoogsteder

Kosten blijven inzichtelijk,

ook tijdens de vervolgstappen

Ook tijdens de vervolgstappen houden wij de totale kosten in de gaten en maken wij dit inzichtelijk voor u. Hierdoor kunnen we bijschaven daar waar nodig is, maar we kunnen het ook opplussen of andere wensen in vervulling laten gaan wanneer er budget over blijft. Door onze lange jaren ervaring weten wij dat we met creatieve oplossingen komen, wanneer het om het budget gaat in combinatie met uw wensen. Vaak horen wij dit terug van onze opdrachtgevers. Wij denken in mogelijkheden en gaan ervoor om uw wensen te vertalen in een passend en voor u betaalbaar ontwerp.

Klanten over Hoogsteder architecten
bouwkosten moderne woning laten bouwen Buitengebied woonhuis luttenberg architectenbureau raalte

Wat kost uw schuurwoning?

 

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze en wilt u graag inzichtelijk hebben wat uw schuurwoning gaat kosten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Neem contact met ons op
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

    Hoeveel kost een gemiddelde schuurwoning is geschreven door Ron Hoogsteder