Search:
Huis bouwen, wat kost een huis bouwen per m3? - Hoogsteder architecten
12758
page-template-default,page,page-id-12758,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat kost een huis bouwen per m3?

In dit artikel leggen wij het graag aan u uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De prijs voor een huis varieert tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren.

Wat kost een huis bouwen in totaal?

 

Hierboven staat de kubieke meter prijs van een woning. Wellicht weet u hoeveel kuubs u mag en of wilt bouwen. U vermenigvuldig dit getal met de variabele opgegeven prijzen. Op die manier heeft u een duidelijke indicatie van wat het kost om een huis te laten bouwen.

 

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de fluctuaties, de ene keer is het hout bijvoorbeeld wat duurder dan een andere keer. Onze architecten zijn hiervan op de hoogte en kunnen u hierin wegwijs maken. Daarnaast spelen uw wensen een belangrijke rol. Wilt u graag alles tip top in orde hebben, dan zal het u wellicht niet verbazen dat de totale kosten per m3 hoger liggen, dan wanneer u zelf ook zaken afwerkt. Ook de keuze voor duurzame toepassingen spelen een waardevolle rol. Niet alleen voor nu, qua investering, maar zeker ook voor de toekomst. Ook hierin kunnen onze architecten een waardevolle bijdrage leveren om het voor u inzichtelijk te maken.

Hoogsteder architecten Raalte Nieuwbouw woning witte gevels zwart hout_modern kuub
hoeveel kost een schuurwoning ontwerp schuurwoning hoogsteder architecten huis bouwen
kosten verbouwen schuurwoning Lemele landelijk wonen Moderne hout kosten

Wilt u graag exact weten waar u aan toe bent?

 

Dan is het raadzaam om een kostenraming te laten maken. Wij maken voor u een schetsontwerp en kostenraming. Het schetsontwerp is nodig om een juiste raming te kunnen maken. Met u bespreken we uw wensen, uw eventuele moodboard en we kijken naar de locatie en de mogelijkheden op de locatie. Ook stellen we vragen om zo een goed beeld te krijgen van wat u graag wilt en voor ogen heeft. Het gaat tenslotte om uw thuis en dat vinden wij belangrijk.

 

Hiermee gaan we aan de slag. We vertalen uw wensen in een ruimtelijk model met plattegronden en gevelaanzichten. Hierdoor krijgt u een goed beeld van uw wensen in een architectonische model. Daarnaast maken wij voor u een kostenraming. Dit bespreken we met elkaar, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Veel klanten ervaren deze manier van werken als prettig. Het ontzorgt ze, ze kunnen bijsturen als het niet binnen het budget valt en het is elke keer weer een feest om de wensen vertaalt te zien in een eigen ontwerp voor uw woning. Een meerwaarde van Hoogsteder architecten is dat we altijd kijken naar mogelijkheden en oplossingen, waardoor een bepaalde wens bijvoorbeeld wel kan worden uitgevoerd. Wilt u graag lezen hoe andere klanten onze samenwerking hebben ervaren? Klik dan op onderstaande button.

Onze klanten aan het woord

Wilt u het graag inzichtelijk hebben wat uw huis gaat kosten?

 

Neem dan contact met ons op. Telefonisch kunnen we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Wij maken het graag voor u inzichtelijk. De ontwerpen van hoogsteder architecten kernmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze uitgangspunten voor het ontwerpen van een moderne villa zijn uw wensen en uw budget.

Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Neem contact met ons op
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten