Search:
Ik zoek een architectenbureau schuurwoning - Hoogsteder architecten
12354
page-template-default,page,page-id-12354,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

U bent van plan om uw eigen schuurwoning te ontwerpen en te realiseren? In dit artikel nemen wij u mee langs een aantal onderwerpen die van belang zijn voor het ontwerpen en realiseren van uw schuurwoning. Ook vind u meer informatie over het ontwerpproces, de bouwkosten en het vinden van de juiste architect.

 

Laten we beginnen bij het begin.

 

De oriënterende fase van de kavel, uw woonwensen en de juiste architect.

wat kost een schuurwoning laten bouwen Scandinavische stijl schuurwoning moderne woning hout dakpan architectenbureau hoogsteder architecten ron hoogsteder
hoeveel kost een schuurwoning ontwerp schuurwoning hoogsteder architecten huis bouwen

De oriënterende fase

De kavel voor uw schuurwoning

Heeft u al een kavel op het oog? Of bent u op zoek naar een mooie landelijke kavel. U bent wellicht op de hoogte van de mogelijkheden bij het vinden van een kavel. Zo kunt u de website www.funda.nl bezoeken, informeren bij makelaars, maar u kunt u ook laten informeren over de kwaliteitsimpuls Groene Omgeving (KGO). De meeste provincies hebben hiervoor een site opgericht. Een van de voorbeelden is de provincie Overijssel.  Hier kunt u voorbeelden zien van gerealiseerde projecten en nieuwe mogelijkheden.

 

De stappen bij een KGO is opgedeeld in 5 stappen. Wij hebben hier een speciaal artikel over geschreven, zodat het duidelijk en helder vertaalt is. Bekijk hier de 5 stappen van KGO, rood voor rood.

 

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op, dan kijken we met u mee naar de mogelijkheden.

 

Heeft u een kavel gevonden? Verzamel dan de gegevens voor de kavel, zoals de grootte van de kavel en de bouwmogelijkheden. Hiervoor kunt u terecht bij de gemeente. Dat wat mogelijk is staat omschreven in het bestemmingsplan. Verzamel deze gegevens, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u kan realiseren op uw kavel. Vind u het een uitdaging om inzicht te krijgen in deze gegevens. Wij ondersteunen u graag door het juiste materiaal en de juiste gegevens te verzamelen.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

De oriënterende fase

Uw woonwensen voor uw schuurwoning

Ondertussen kunt u eens rond kijken naar andere schuurwoningen. Verzamelen de beelden en voorbeelden van schuurwoningen die u aanspreekt. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. U kunt bij het verzamelen van de beelden letten op de sfeer en uitstraling van de schuurwoning, de gebruikte materialen, interessante oplossingen die u aanspreekt.

 

Op Pinterest kunt u de beelden digitaal bewaren. Hierdoor ontstaat er een online moadboard. Wat ook nog steeds goed werkt is om de beelden uit te printen en bij elkaar te plakken. Zo krijgt u een goed beeld van datgene wat u aanspreekt.

 

Het maakt het gesprek bij de architect ook eenvoudig, want u kunt gelijk laten zien waar u voorkeur ligt.

 

Naast het opdoen van inspiratie is het ook waardevol om stil te staan bij de vraag. Hoe wil ik wonen en leven in mijn schuurwoning. Laten we een voorbeeld nemen. U houdt bijvoorbeeld van koken en ontvangt graag mensen voor een diner bij u thuis. Dan is een goede keuken waar u voldoende ruimte heeft om te koken belangrijk. Evenals een royale tafel waar u gasten kunnen zitten.

 

Denkt u er eens over na hoe u wilt leven en wonen in uw schuurwoning. Wat zijn u wensen? Ook hier kunt u weer kijken naar voorbeeld projecten om u te laten inspireren, maar denk ook gedurende de oriëntatie fase na wat u zelf graag wilt.

 

Verzamel u inzichten en wensen bij elkaar, zodat u een duidelijk overzicht krijgt waarmee u naar de architect kunt.

Laat u inspireren
moderne schuurwoning hout boeren erf hoogsteder architecten

De volgende stap

Het vinden van het juiste architectenbureau voor uw schuurwoning.

 

U weet waar u wilt bouwen en u heeft al een goed beeld van uw woonwensen. Dan is het tijd om de juiste architect te vinden. Het is waardevol dat u een klik heeft met de architect. Dat u vertrouwen heeft in zijn ontwerpkwaliteiten en in zijn kunnen. Het is fijn om tijdens het realiseren van uw droomwoning een architect bij de hand te hebben die u ontzorgt, waar u terecht kunt met uw vragen en die actie onderneemt. De juiste architect is iemand die u begrijpt en die uw wensen kan vertalen in een ontwerp dat bij u past.

 

In het artikel ik zoek een architect voor mijn schuurwoning. Helpen wij u bij het maken van de juiste keuze van het architectenbureau voor uw schuurwoning. Het is verstandig om op een aantal dingen te letten. In het artikel vertellen wij u daar meer over.

Artikel ik zoek een architect voor mijn schuurwoning
prijzen keuken en vide leimuiden moderen woning moderne villa eigentijds architectuur architectenbureau hoogsteder architecten raalte architectenbureau hoogsteder architecten vragen antwoorden
wat kost een schuurwoning laten bouwen Scandinavische stijl schuurwoning moderne woning hout dakpan architectenbureau hoogsteder architecten ron hoogsteder

De ontwerpen van Hoogsteder architecten kernmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze uitgangspunten voor het ontwerpen van een schuurwoning zijn uw wensen en uw budget.

Heeft u plannen voor het bouwen van uw schuurwoning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten