Search:
Klassiek moderne villa - Hoogsteder architecten
11856
page-template-default,page,page-id-11856,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Klassiek moderne villa

 

Een klassiek moderne villa. In dit artikel willen wij u informeren over deze stijl,

zodat u meer te weten komt over de klassiek moderne villa.

 

De eerste stap bij het ontwerpen en bouwen van een villa is het bepalen van de stijl. Kiest u voor een landelijke klassieke villa, een moderne villa of ziet u het graag dat deze twee stijlen worden gecombineerd. Een villa met een eigentijds klassieke uitstraling met zowel moderne als klassieke elementen. Architectenbureau Hoogsteder architecten luistert en voelt goed aan wat een opdrachtgever wil, wanneer het gaat om het vertalen van uw wensen in een passend ontwerp. Houdt u van een klassiek moderne villa dan kunnen wij voor u een ontwerp maken. Ons architectenbureau heeft veel ervaring met het ontwerpen van deze stijl.

Klassiek moderne villa klassieke villa moderne woning klassiek moderne villa eigentijds klassiek raalte hoogsteder architecten

Klassiek moderne villa

Klassieke villa.

 

Deze stijl woningen kenmerkt zich door een bepaalde grandeur, elegantie en detaillering. Er is een gevoel van symmetrie en de klassieke villa wordt vaak gebouwd in een toepasselijke stijl van de omgeving. Het wonen in een klassieke villa heeft een bepaalde klasse, uitstraling en luxe. De stijl van de klassieke villa stamt uit de periode 1900-1930.

Klassiek moderne villa

Kenmerken van een klassieke villa

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten maakt voor elke opdrachtgever een uniek en passend ontwerp. Het is onze kracht om uw wensen te vertalen in een passend ontwerp, waarbij wij kernmerken van de klassieke moderne villa in het ontwerp verweven. Hierdoor krijgt uw woning die specifieke stijl. Wanneer het om de kernmerken van een klassieke villa gaat dan bestaat de plattegrond vaak uit een symmetrische plattegrond van een royaal formaat. De grandeur en het luxe wonen is kenmerkend voor deze stijl. Een van de belangrijkste kenmerken van een klassieke villa is daarnaast de detaillering. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de vorm waarmee de bakstenen zijn gebouwd, een windwijzer op de schoorsteen of glas-in-lood ramen boven de ingangen. Van onze opdrachtgevers horen wij vaak dat wij de gewenste stijl tot leven weten te brengen in een villa dat speciaal voor u is ontworpen.

klassiek modern wonen klassieke villa moderne woning eigentijdse villa
hout rietgedekte kap nieuwbouw Bonteweg Nijverdal hoogsteder architecten raalte www.hoogstederarchitecten.nl

Bent u benieuwd naar de kosten voor het ontwerpen

van uw klassieke woning?

Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen.
klassiek moderne woning nieuwbouw klassieke woning moderne villa eigentijds wonen hoogsteder architecten

Klassiek moderne villa

Een nieuwe villa in klassieke stijl

 

Uw wilt graag een nieuwe villa in klassieke stijl bouwen. Een klassieke villa hoeft niet oud te zijn om de sfeer, royaliteit en wooncomfort te ervaren van een klassieke villa. Nieuwbouw woningen kunnen in de oude of klassieke villa stijl worden ontworpen. Zo heeft uw woning de elegantie en grandeur van een klassieke woning. Doordat u uw villa nieuw bouwt is uw woning voorzien van alle moderne gemakken.

Meer inspiratie voor uw klassiek moderne villa?

Bekijk hier villa’s uit ons portfolio.

Klassiek moderne villa

Kennismaken?

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten ontwerp en realiseert hoogwaardige architectuur. Wij verweven beleving, kwaliteit en wooncomfort binnen de juiste relatie met de omgeving. Het uitgangspunt van al onze ontwerpen zijn onze opdrachtgevers. Hun wensen en budgetten staan bij ons centraal. Wij voegen hier onze kennis en expertise aan toe, zodat er een villa ontstaat die past bij uw woon- en leefstijl.

Heeft u plannen voor het ontwerpen van een klassiek moderne villa? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend, in een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

Wilt u een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten