Search:
Moderne schuurwoning is uw droomwoning - Hoogsteder architecten
11131
page-template-default,page,page-id-11131,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Moderne schuurwoning

Uw moderne schuurwoning in het agrarisch landschap. Wat komt daar bij kijken?

Wonen in een moderne schuurwoning is een genot. De sfeer van een moderne schuurwoning is warm en sfeervol, daarnaast is het uitzicht veelal prachtig. Het is optimaal genieten in een dergelijke woning en het voelt als thuis komen.

 

In dit artikel nemen wij u mee op weg naar uw droomwoning. Wij leggen u uit wat een moderne schuurwoning is. Hoe het ontwerpen van een schuurwoning in zijn werk gaat, inclusief stappenplan. Hoeveel een schuurwoning kost. Hoe u uw maandelijkse lasten kan reduceren met uw eigen schuurwoning en andere praktische tips.

Ontwerp hoogsteder architecten In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning.
eigentijdse schuurwoning met rieten kap wit stucwerk architectenbureau hoogsteder architecten
nieuwbouw-houten-woning-buitengebied-hoogsteder-architecten-salland

Moderne schuurwoning

 

Wat is een moderne schuurwoning?

Een schuurwoningen is een prachtig moderne woning die staat in het Nederlandse landschap. Vanuit uw woonkamer kijkt u uit over de weilanden. U kunt genieten van de seizoenen op het platteland en u geniet van de luxe in uw moderne schuurwoning. Ze gaan optimaal samen in een ontwerp dat voor u is gemaakt. Het landelijke karakter en uitstraling gecombineerd met de luxe en comfort van de huidige tijd is waar het in een schuurwoning om draait.

 

De schuurwoning is een populaire woning. Helemaal terecht, want het gebruik van natuurlijke materialen maakt de woning stoer, praktisch én tijdloos! Iedere woning is bijzonder. De robuuste gelamineerde houtconstructie met grote glaspartijen maakt de woningen modern, maar tegelijkertijd toch sfeervol. Los van de constructie die buiten te zien is, zal de structuur binnen u zeker ook verrassen. De houten liggers laten wij vaak terug komen in onze ontwerpen. Deze geven juist die extra sfeer die je graag wil in een schuurwoning.

 

Daarnaast is de eenvoudige vorm van een schuurwoning een mooi kenmerk. Evenals de eenvoud in detaillering en de mix aan natuurlijke materialen. Zo ontstaat de herkenbare schuurvorm met streekeigen uitstraling. Dit geeft de schuurwoning haar eigen identiteit. Hoogsteder architecten heeft een liefde voor natuurlijke materialen en dat is in veel ontwerpen terug te vinden. Een mix van hout, glas en metselwerk zorgt voor een stoere look & feel.

 

Bij een schuurwoning mag er aandacht zijn voor milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zonnepanelen, drievoudige beglazing en een extra geïsoleerde schil. Wilt u graag meer lezen over duurzaam bouwen? Dan is dit artikel > Duurzaam bouwen goed om te lezen.

 

Wonen in een schuurwoning is een bijzondere ervaring door de combinatie van kwalitatieve, functionele en esthetische waarden. Hoe ziet uw perfecte schuurwoning eruit?

Moderne schuurwoning

Landelijk wonen in een moderne schuurwoning

 

 

Wonen op het platteland is prachtig. Het geeft u rust en veelal een schitterend uitzicht. Wie droomt er niet van een mooie moderne woning op een rustig plekje in een landelijke omgeving? In het artikel landelijk wonen; nieuwbouw in het landelijk gebied gaan wij dieper in op de rood voor rood en landgoedregelingen (KGO). Dit artikel hebben wij geschreven om u op weg te helpen naar u droomwoning in het landelijk gebied.

Wat kost een schuurwoning? Wat is een schuurwoning? Moderne schuurwoning in het landelijk gebied. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. bouwproces rietgedekte woning
prijzen keuken en vide leimuiden moderen woning moderne villa eigentijds architectuur architectenbureau hoogsteder architecten raalte architectenbureau hoogsteder architecten vragen antwoorden
moderne woning bouwen Moderne schuurwoning, landelijk, Ron Hoogsteder, Hoogsteder architecten Raalte. Hoogsteder architecten ondersteund u ook bij het bouwen van uw woning. Woning bouwen.

Moderne schuurwoning

Uw eigen schuurwoning ontwerpen, hoe gaat het in zijn werk?

 

 

Alles begint bij een eerste stap. Wanneer u graag de mogelijkheden voor u inzichtelijk wilt hebben raden wij u aan om in gesprek te gaan met een architect. In een eerste gesprek bespreken we met u uw wensen, ideeën en dromen. Ook kijken we naar de locatie of mogelijke locaties. Daarnaast vragen wij naar uw budget.

 

Dit zijn de ingrediënten waarmee wij aan de slag gaan om voor u inzichtelijk te maken wat er voor u mogelijk is. Met de informatie uit het eerste gesprek gaan we aan de slag om een ontwerp te maken. We vertalen uw wensen in een ontwerp dat bestaat uit plattegronden, gevels en een 3D. Dit doen we zodat we uw programmatische wensen en uw budget op elkaar kunnen afstemmen. Op die manier krijgt u inzichtelijk hoe uw schuurwoning eruit komt te zien, afgestemd op uw wensen, locatie en budget.

 

Het voordeel van samenwerken met een architect is dat uw wensen worden vertaald in een thuis dat bij u past. Wanneer u kiest voor een standaard catalogus schuurwoning is dit niet tot nauwelijks aan de orde. Het ontwerp proces is al zonder u gedaan. Door samen met een architect uw schuurwoning te ontwerpen kunt u een thuis ontwerpen die helemaal aansluit bij u manier van leven. Dit is echt thuis komen.

 

Onze opdrachtgevers benoemen dit vaak. Dat is een mooi compliment dat wij ontvangen. Dat ze zich thuis voelen in hun schuurwoning.

 

Het ontwerpproces bestaat uit een aantal stappen. Wilt u graag meer informatie over de stappen die u kunt zetten? Klik hier om de stappen te lezen. De stappen hebben wij voor u duidelijk op een rij gezet.

Moderne schuurwoning

Wat kost een schuurwoning?

 

 

De prijzen van een schuurwoning zijn concurrerend met traditioneel gebouwde huizen. Een schuurwoning kost tussen €375,= en €500,= per kubieke meter. De bouwkosten zijn van veel aspecten afhankelijk. Dit is natuurlijk mede afhankelijk van uw wensen. Het maakt een groot verschil of u een rietgedekte schuurwoning wilt of een schuurwoning met betonpannen.

Kortom de prijs is mede afhankelijk van uw wensen, maar zeker ook van uw budget. Dat is het voordeel van samen werken met Hoogsteder architecten. We verliezen het budget niet uit het oog en zeker niet als dat voor u belangrijk is.

 

Graag willen wij u meenemen in de mogelijkheden.

 

De prijs van een moderne schuurwoning kunt u op twee manier bekijken: de aanschafprijs en de maandlasten. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij een woning voor u ontwerpen waarvan de maandelijkse energiekosten zeer laag zijn, wat direct invloed heeft op wat u maandelijks kwijt bent. Onze ontwerpen voor een energie neutrale woning maken zoveel mogelijk gebruik van passieve zonne-energie, door slim gebruik van grote ramen aan de zonzijde van het huis. Dit bespaart energie voor licht en verwarming.

 

Veel mensen kijken alleen naar de aanschafprijs, wij bij Hoogsteder architecten vinden het ook belangrijk om te kijken naar de maandlasten. Die komen tenslotte maandelijks terug.

 

Omdat wij dit mee nemen in de ontwerpfase kunt u ook keuzes maken die bij u passen en die voor u belangrijk zijn.

 

Hoe wij dit doen, kunt u hieronder lezen.

moderne strakke woning in landelijke gebied (1)
moderne nieuwbouw woning achter tolhuis raalte hout hoogsteder architecten

De energie neutrale schuurwoning zorgt ervoor dat de maandelijkse lasten verlagen.

 

Dat is natuurlijk prettig, want de maandelijkse lasten komen elke maand terug. Wanneer we die kunnen reduceren houd u geld over voor andere plannen.

 

Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen we uw schuurwoning van zeer energiezuinig tot energieneutraal of zelfs nul-op-de-meter maken. We gaan samen met u zitten om de mogelijkheden voor uw energiezuinige droomhuis in kaart te brengen.

Een energiezuinige schuurwoning begint met een goed ontwerp. Tijdens het ontwerpproces krijgt u advies over energiebeperkende mogelijkheden en toepassing van duurzame materialen. In het ontwerp kunnen wij ontwerpoplossingen aandragen die energie besparen voor licht en warmte. Dit zijn veelal oplossingen die weinig kosten.

 

Onze ontwerpen voor een energieneutrale schuurwoning maken zoveel mogelijk gebruik van passieve zonne-energie door slim gebruik van grote ramen aan de zonzijde van het huis. We oriënteren leefruimten op het zuiden, zodat de meest gebruikte ruimtes optimaal gebruik maken van de warmte en het licht van de zon. Het ontwerp vormt daarmee een belangrijke duurzaamheidsfactor. Dit bespaart energie voor licht en verwarming.

 

Er zijn nog meer voorbeelden waar we u graag kennis mee willen laten maken.

Ook een mooie kans is driedubbel glas. Dit zorgt voor maximale isolatie met behoud van lichtinval. Denk bijvoorbeeld ook aan het toepassing van ecologische materialen. Hierdoor voelt de woning dagelijks gezond en behaaglijk aan. We passen regelmatig grote dak overstekken toe voor passieve zonnewering en maken de schil van de woning compact, met behoud van het uitzicht. Het leidt samen met energie-efficiënt bouwen en duurzame energieopwekking tot een optimaal resultaat. Uitgebreidere energie opwekkende installaties zorgen voor een laag tot zelfs nul energieverbruikskosten.

U kunt een stap verder gaan en kiezen voor een nul-op-de-meter woning, waar uw energierekening nihil is. In het artikel nul-op- de-meter kun u meer lezen over energieneutraal bouwen.

 

In dit artikel hebben wij veel mogelijkheden met u besproken. Misschien heeft u nog vragen. U kunt deze stellen door gebruik te maken van het contactformulier onder aan deze pagina. U mag ook ons bellen op 05 48 – 852 813.

Bekijk onze referenties voor uw moderne schuurwoning

 

Hoogsteder architecten heeft een groot aantal woningen ontworpen en gerealiseerd. Hier kunt u onze schuurwoningen bekijken. Wanneer u naar portfolio gaat, ziet u alle projecten die wij hebben ontworpen. Ziet u een aansprekend ontwerp dat is het goed mogelijk dat wij voor u ook een passend ontwerp kunnen maken. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Heeft u vragen over uw schuurwoning?

 

Of heeft u een andere vraag. Neem vrijblijvend contact op met Ron Hoogsteder. Via onderstaande formulier of bel ons, 05 48 – 852 813.

Neem contact met ons op.