Search:
ontwerpen luxe villa, moderne villa - Hoogsteder architecten
12714
page-template-default,page,page-id-12714,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ontwerpen luxe villa

 

Het ontwerpen van een luxe villa, van alle gemakken voorzien en helemaal passend bij u. Daar bent u naar opzoek. In dit artikel laten wij u stap voor stap zien waar een goed ontwerp voor een luxe villa aan voelt. Het geeft u de kans om een prachtig thuis voor uzelf te realiseren.

Het ontwerpen van een luxe villa

 

De allereerste stap is het inventariseren van uw wensen. Daarbij is de belangrijkste vraag. Hoe wilt u wonen? Wat vind u belangrijk? Is het voor u belangrijk om een grote woon- en leef keuken te hebben. Wilt u een kamer voor uzelf om u terug te kunnen trekken? Komen de kinderen nog af en toe thuis en hebben zij ook een eigen ruimte nodig? Wilt u graag genieten van uw tuin en is daarvoor een mooi buitenruimte zeer geschikt? Stel uzelf dit soort vragen. Hoe wilt u graag wonen, wat is voor u belangrijk en waar houdt u van. Naast de praktische eisen, zoals het aantal slaapkamers. Neem er de tijd voor en zet alles eens op een rijtje. Zo krijgt u voor uzelf een goed beeld van de basis waar uw ontwerpen voor uw luxe villa aan moet voldoen.

ontwerpen luxe villa bouwen hoogsteder architecten kost
jaren 30 villa eigentijds karakter architectenbureau hoogsteder architecten
Rietgedekte villa rietgedekte woning nieuwbouw villa met riet _Hoogsteder architecten Raalte Ron ontwerpen luxe villa moderne villa bouwen

Vervolgens is het raadzaam om de juiste architect te zoeken. Kijk hiervoor eens rond op verschillende sites, vraag eens rond en kijk in uw omgeving. Welke stijl spreekt u aan? Houdt u van een moderne villa als geeft u uw voorkeur meer aan een klassieke villa? Welke stijl u ook kiest, bekijk een aantal voorbeeld projecten die bij datgene wat u voor ogen heeft, past. Verzamel beelden van projecten die u aanspreekt. Wellicht ontdekt u een architect die u aanspreekt. Neem contact op met dit architectenbureau. Bij de meeste bureaus kunt u een gesprek aanvragen, zodat u de architect en het bureau beter kunt leren kennen.

ontwerpen royale moderne villa berlijn eigentijds wit stucwerk architectenbureau hoogsteder architecten
nieuwbouw woning in raalte is ontworpen volgens de jaren 30 stijl. moderne villa bouwen

Dit is zeker het geval bij Hoogsteder architecten. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Samen gaan we een heel proces aan, namelijk het ontwerpen en realiseren van uw thuis. Het is daarbij belangrijk dat we elkaar vertrouwen. Tijdens ons gesprek vertelt u wat uw wensen zijn, eveneens vertellen wij u waar wij voor staan. Wanneer u de geoogde locatie en voorbeeld projecten meeneemt kunnen we samen alvast kijken naar de mogelijkheden. Op dit manier krijgt u een goed beeld van ons en wij van u. Op basis daarvan kunt u uw keuze maken.

woning te Eelderwolde

Eerste schetsontwerp luxe villa

Is er een wederzijds vertrouwen dan starten we met het eerste schetsontwerp. Tijdens het eerste schetsontwerp vertalen wij u eisen, wensen, locatie en budget in een passend ontwerp. Wij staan erom bekend dat we een luistert oor bieden, de vraag achter de vraag stellen, zodat we een steeds beter beeld hebben van hetgeen u wilt en bij u past. Dit combineren we met onze kennis en expertise. Met enige regelmaat resulteert dat in een schetsontwerp dat tot de verbeelding spreekt.

 

Veel opdrachtgevers vinden het prettig om tegelijktijdig een kostenraming te maken. Dit geeft u inzicht in de totale kosten van het ontwerp. Het voordeel is dat u precies weet waar u aan toe bent en in het gehele proces telkens kunt bijsturen.

Wat kost een luxe villa?

Een veel gestelde vraag. Een luxe villa kost gemiddeld tussen de tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. Natuurlijk is dit sterk afhankelijk van uw wensen. Daarom gaan we graag in gesprek om de totale kosten voor u inzichtelijk te maken.

Wilt u alvast een indicatie hoeveel uw luxe villa kost? Neem dan de kubieke meters van uw villa maal de indicatieprijs. Dit geeft u een duidelijk richtlijn wat betreft de kosten van uw villa.

nieuwbouw villa frank lloyd wright hattem

Wilt u graag meer weten, neem contact met ons op?

Het ontwerpen van uw luxe villa.

Kennismaken met Hoogsteder architecten?

 

De ontwerpen van hoogsteder architecten kernmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze uitgangspunten voor het ontwerpen van uw villa zijn uw wensen en uw budget.

Heeft u plannen? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Neem contact met ons op
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten