Search:
’t Broeck in Broekland, architect - Hoogsteder architecten
12601
page-template-default,page,page-id-12601,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Architect ’t Broeck in Broekland

Bent u op zoek naar een architect in Broekland voor de kaveluitgifte van ‘t Broeck? Wij stellen ons graag aan u voor. Hoogsteder architecten staat erom bekend om een thuis te ontwerpen voor zijn opdrachtgevers. Wij ontwerpen geen huizen, maar een thuis. Een thuis die bij u past. Wie kan daar beter over vertellen dan onze klanten:

Onze klanten aan het woord
Hoogsteder architecten Raalte Nieuwbouw woning witte gevels zwart hout_modern kuub

“Hij kwam met een ontwerp dat precies aan onze wensen voldeed.”

“LUISTEREND OOR, AFSPRAAK IS AFSPRAAK EN AANDACHT VOOR KOSTENASPECT.” 

wat kost een schuurwoning laten bouwen Scandinavische stijl schuurwoning moderne woning hout dakpan architectenbureau hoogsteder architecten ron hoogsteder

Wat zijn uw wensen voor uw kavel in ‘t Broeck?

 

Het is waardevol om ze op papier te schrijven en er beelden bij te verzamelen.

 

Bij Hoogsteder architecten heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen en uw ideeën met ons te bespreken.

 

Daarnaast bekijken we met u de mogelijkheden van de kavel die u op het oog heeft. We bespreken uw woonwensen en lichten onze werkwijze toe.

bouwkosten Nieuwbouw Ommen voorbeeld
stappen architect nieuwbouw gezinswoning wit gestuct hout modern

Wilt u graag weten wat een woning in het nieuwbouwplan ‘t Broeck kost?

 

Hieronder willen we graag een richtlijn met u delen. Wilt u graag duidelijkheid dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen. In het kennismakingsgesprek kunnen we het uitgebreid aan u uitleggen.

 

De prijs van een woning in ’t Broeck varieert tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. De exacte prijs is van een aantal factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de grootte van de woning, het afwerkingsniveau van de woning en de extra’s de u eventueel voor ogen heeft.

 

Wellicht weet u al hoe groot uw woning in ’t Broeck mag worden. Vermenigvuldig dit maal de bedragen die wij hierboven noemen en u heeft een goede prijs indicatie.

Wilt u graag weten waar u aan toe bent?

Dat is begrijpelijk, daarom maken wij een kostenraming bij het eerste schetsontwerp. Dit is een schatting met uitgebreide toelichting van wat u woning gaat kosten. Heeft u behoefte aan die duidelijkheid, neem contact met ons op.

Architect ‘t Broeck in Broekland

Kennismaken met Hoogsteder architecten?

 

De ontwerpen van hoogsteder architecten kernmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze uitgangspunten voor het ontwerpen van een landelijke villa zijn uw wensen en uw budget.

Heeft u plannen in ‘t Broeck? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Neem contact met ons op
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten