Search:
vrijblijvend gesprek, ontdek uw mogelijkheden - Hoogsteder architecten
10615
page-template-default,page,page-id-10615,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Een kennismakings gesprek is een prettige manier om Hoogsteder architecten te leren kennen.

 

We gaan graag met u in gesprek.

Om uw wensen te bespreken. Ook stellen wij ons graag aan u voor.

 

Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is en wederzijds vertrouwen.

Hieronder schetsen wij een beeld wat u kunt verwachten van een kennismakingsgesprek.

Wat wordt er besproken tijdens een eerste gesprek?

+ Wij maken graag kennis met u en uw wensen.

 

+ Graag bespreken wij met u hoe u wilt leven in uw woning of villa. Dit noemen wij ook wel het programma van eisen. Hierin staat omgeschreven welke ruimtes u graag wilt hebben in uw nieuwe woning en hoeveel ruimtes. Deze is voor elke opdrachtgever verschillend.

 

+ De bouwstijl, wat spreekt u aan? Welke woningen vindt u mooi? Ook kijken we samen naar de mogelijkheden op de bouwkavel.

 

+ Budget, wat is het budget voor u woning?

+ Wij vertellen u wat onze werkwijze is en laten voorbeelden aan u zien. Zodat u een goed beeld krijgt van onze creativiteit, kennis en expertise.

 

+ Stappenplan, graag leggen wij aan u uit welke stappen genomen mogen worden om van droom tot realisatie te komen. Het ontwerpproces kent verschillende fases. In het gesprek lichten wij dit nader toe.

 

+ Tot slot nemen we de bouwregels, bestemmingsplan en de mogelijkheden van de kavel met u door. Op deze manier krijgt u een goed beeld van Hoogsteder architecten en uw mogelijkheden.

Wij hechten er waarde aan dat er een wederzijdse klik is tijdens het gesprek.

Het gesprek duurt ongeveer een uur. Wij hopen, met dit gesprek, u meer inzicht te geven in de mogelijkheden voor uw nieuwe woning en onze werkwijze. Wij hechten er waarde aan dat er een wederzijdse klik is, zodat er een aangename samenwerking is tussen u en ons. Om zo een mooi thuis, met u te realiseren.

 

Heeft u een goed gevoel bij dit gesprek en wij ook? Dan maken wij graag voor u een eerste schetsontwerp waarin wij uw wensen vormgeven.

 

Wilt u graag verder met ons uw droomwoning realiseren, dan pas tekent u bij ons een contract voor de vervolgstappen.

 

Op deze wijze kunt u kennis maken met Hoogsteder architecten. U kunt ervaren hoe het is om met ons samen te werken en hoe uw droomwoning eruit komt te zien.

 

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Via het contact formulier kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen of u kunt met ons bellen.

Wat kost een kennismakingsgesprek?

Heeft u nieuwbouw plannen dan is het kennismakingsgesprek kosteloos.

 

Denkt u aan het verbouwen van uw woning, dan leggen we graag telefonisch uit hoe we te werk gaan. Is het bijvoorbeeld een kleine verbouwing en wilt u graag sparren met een architect, dan handteren wij een uurtarief. U betaald slechts de uren die wij met u om tafel zitten. Wij delen met u onze inzichten en nemen de schetsrol mee. Veelal krijgt u op deze wijze een goed beeld van de mogelijkheden. Gaat u met ons verder en laat u door ons de verbouwing verder uitwerken dan verrekenen wij onze uren met het schetsontwerp.

Deze klanten gingen u voor

“HET RESULTAAT IS ELKE DAG WEER EEN GENOEGEN.”

Ron is een goede luisteraar en heeft daarbij een prima netwerk om zich heen, zodat creativiteit, kwaliteit en ervaring gewaarborgd is.

vrijblijvend gesprek moderne woning vrijstaande moderne woning leimuiden architectenbureau hoogsteder architecten hout stuc gestuct licht veel glas vragen antwoorden
vrijblijvend gesprek Moderne schuurwoning, landelijk, Ron Hoogsteder, Hoogsteder architecten Raalte

“ONS HUIS IS EEN THUIS.”

Ron heeft een thuis voor ons ontworpen. Een huis dat helemaal voor ons is gemaakt.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vraag hieronder uw vrijblijvende kennismaking gesprek aan

met Ron Hoogsteder van Hoogsteder architecten. 

team_image

Ron Hoogsteder