Search:
Wat kost een luxe villa bouwen - Hoogsteder architecten
12548
page-template-default,page,page-id-12548,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat kost een luxe villa bouwen?

Het bouwen van een luxe villa kost gemiddeld tussen de €420,= en €850,= per kubieke meter woning. De exacte prijs is afhankelijk van een aantal facetten. Zo speelt de grootte van uw woning een belangrijke rol. Evenals uw wensen en de fluctuatie.

 

Wilt u graag weten waar u aan toe bent dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

architect landelijke woning moderne woning baksteen luttenberg

Wat kost een luxe villa in totaal

 

Om een indicatie te krijgen wat uw luxe villa gaat kosten kunt u de kubieke meters maal de hierboven genoemde prijzen nemen. Dit geeft u een beeld van de totale kosten.

 

Echter kan de prijs variëren door onder anderen uw woonwensen. Om een goed beeld te krijgen is het waardevol om een eerste schetsontwerp te maken.

U wilt precies weten waar u aan toe bent.

 

Wij kunnen u duidelijkheid geven met behulp van een eerste schetsontwerp. Samen met u nemen wij u wensen door. Ook kijken we naar de locatie en de mogelijkheden voor die locatie. Wij maken voor u een eerste schetsontwerp. Hierin vertalen wij uw wensen en mogelijkheden in een eerste ontwerp. Met behulp van het eerste schetsontwerp maken wij een kosten raming. Een kostenraming is een eerste schatting van wat uw villa gaat kosten, die aan uw wensen voldoet.

 

Een eerste schetsontwerp geeft u een goed beeld van wat uw luxe villa u gaat kosten. De prijs voor een eerste schetsontwerp is relatief laag ten opzichte van de totale kosten. Terwijl dit u direct een goed beeld geeft van uw mogelijkheden.

frank lloyd wright stijl Hoogsteder architecten Wat kost het bouwen van een moderne villa
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Onze opdrachtgevers geven aan dat zij de combinatie van een eerste schetsontwerp en kostenraming prettig vinden, omdat het een goede indruk geeft van de kosten gedurende het gehele bouwproces.

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten.

Wilt u graag meer informatie over een eerste schetsontwerp met kostenraming. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten